16
Jan
2016
Nordic Bloggers Experience 2016

Nu är det dags igen – Nordic Bloggers Experience 2016

För er som kanske minns, så befann jag mig vid den här tidpunkten för ett år sedan i minus fyrtio grader uppe i finska Lappland. Jag fick köra glada huskies över frusna kristalltäckta insjöar och se dansande norrsken för första gången i mitt liv. Många fina minnen som jag aldrig kommer glömma. Resan var en del av bloggkampanjen Nordic Bloggers Expereince (NBE) dit flera hundra internationella bloggare får söka varje år och där sedan ungefär 50 väljs ut.

 

Nu är det dags för NBE igen, och Fantasiresor har fått äran att bli en av de utvalda svenska bloggarna i år igen! Hurra! De andra svenska resebloggarna är vännerna på Freedomtravel och Lola från Geotraveler’s Niche.

Jag ska dels åka på en bloggresa tillsammans med Nienke från The travel tester, Abigail från Inside the travel lab och Inari från Lapsiperheen Matkat till Seinäjoki i Södra Österbotten i Finland, temat är ”Silence please” och det kunde inte ha känts mer rätt. Veckan avslutas sedan med en bloggkonferens ihop med övriga bloggare i Helsingfors.Jag har bokat in några möten med resebyråer, bland annat Färöarna (bucketlist is coming up, men Färöarna står alltså typ först på den i år) och anmält mig till dessa bloggworkshops:

  • Principles of effective collaborations with companies
  • Blogging as a business
  • How to use SEO and a smart strategy to grow your website’s traffic?

Följande utlovas alltså: Bild på isvaksbad. Hur mindfulness är egentligen Finland? Och en rapport från det senaste i bloggvärlden. Den officiella hashtaggen för kampanjen är #NBEFinland om du vill kolla in de andra bloggarna.

Du kanske också gillar:

Artek design district Helsingfors
Designweekend i Helsingfors – tips på shopping, kafé och restaurang
Tips: 3 billiga flygbiljetter under 1500 sek i maj
En midsommarnattsdröm på Original Sokos Hotel Presidentti i Helsingfors
När jag rundade Nordkap och världens ände

11 Kommentarer

  1. Pingback : Tåg genom finska ödemarker | Fantasiresor

Kommentera