24
Sep
2015
Vandra i franska alperna

Vandring i franska alperna vid La Grave

För er som minns så var jag med som bloggare vid Expedition Arcada i våras. Förutom att hänga i baslägret och klättra läskiga sträckor rakt upp, så spenderade vi dagarna med helt fantastisk vandring i franska alperna. Så vackert så man liksom inte riktigt visste vart man skulle ta vägen ibland.

expedition-arcada-76
expedition-arcada-6
expedition-arcada-5

Visst är det något speciellt med fjälldoft och luft? Sådant man glömmer mellan varven, men oj vad härligt det är att fylla lungorna med näpna alper och gräs grönare än vilken avundsjuka som helst.

expedition-arcada-51
expedition-arcada-60
expedition-arcada-37
expedition-arcada-58

Vi tog så klart fikapauser med termoskaffe och ostsmörgåsar inpackade i aluminiumfolie. Precis som det ska vara. Jag har svårt med att få till det där med regelbundna yogapass och blablabla men en tur genom franska alperna varje dag, det vore något!

expedition-arcada-55
expedition-arcada-69
expedition-arcada-38
expedition-arcada-41
expedition-arcada-47

La Grave var själva byn i trakten. En gata där tiden stod som stilla. Undrar hur man påverkas av att vakna upp till dessa bergmassiv utanför fönstret varje dag? Det fick åtminstone min cappuccino att smaka lite bättre.

expedition-arcada-82
expedition-arcada-4
expedition-arcada-91
expedition-arcada-1

tack

Du kanske också gillar:

Tips: 3 billiga flygbiljetter under 1500 sek i maj
När jag rundade Nordkap och världens ände
Vinter och vänner i Åre – på winter workation med bloggare
En natt på Kirkenes snowhotel – huskies och kungskrabbsfiske

8 Kommentarer

  1. Jag fullkomligt älskar att vara ute och vandra! Det finns inget bättre att rensa huvudet och få perspektiv på saker. Din vandring såg helt magiskt vacker ut!

Kommentera