19
Feb
2017

The highland center Hrauneyjar – med norrsken på rummet

I reklamsamarbete med The highland center Hrauneyjar

Efter att ha kört genom tre floder, fastnat i en hord med får, och tappat mobiltäckningen helt, kommer vi äntligen fram till The highland center Hrauneyjar. Ett enklare hotell mitt ute på det isländska höglandet.

Här viner vinden även när den viskar. Här bor Huldufólken säkert alldeles runt knuten.
Vi anländer sent på kvällen och hinner precis fram innan restaurangen stänger vid niotiden på kvällen. Få saker smakar bättre än en varm tomatsoppa och ett glas vitt vin efter en intensiv kördag. Mina ögon är så trötta så jag knappt orkar hålla dem öppna – men – det vankas norrsken igen, sägs det.


Själva rummet är relativt litet och enkelt men ändå superfräscht och modernt. Jag hinner dock knappt kliva innanför dörren förrän norrskenet börjar dansa därutanför. Släcker lamporna och sätter mig i sängen för att spana på det. Det är minst lika magnifikt som norrskenet vi upplevde från badtunnan på Hotell Ranga tidigare i veckan. Mina ögon börjar gå i kors och jag somnar in – med norrskenet dansande ovanför ögonlocken. Vardagslyx som är svår att överträffa.Rekommenderar dig att även läsa Äntligen Vilses inlägg från vår hotellövernattning, hennes bilder är tusentals gånger bättre – och fler. Här hittar du det!

Tack till The highland center Hrauneyjar för samarbetet. Orden, åsikterna och bilderna är som vanligt enbart mina egna.

Du kanske också gillar:

En natt på Kirkenes snowhotel – huskies och kungskrabbsfiske
Ny tradition: Staycation i mellandagarna
Drömboende: Grand Hotel Plaza i Rom
På slottsworkation i Örebro

2 Kommentarer

Kommentera

Arkiv

Prenumerera