20
Nov
2014

Borgå-guide silvermedaljör i bloggtävling

Travellink utlyste för några veckor sedan en tävling i samarbete med Svenska Resebloggar där resebloggare kunde vinna respengar genom att skriva ett resereportage på sin egen blogg och samtidigt länka till Travellinks blogg. Jag deltog med min resguide till Borgå och kom alltså på en hedrande andra plats – jättekul! Motiveringen löd:

”En weekend till drömmarnas stad – Borgå” beskriver en kanske lite okänd pärla på perfekt weekendavstånd från oss.

1:a plats kneps av bloggen Aktiva dagar med sitt blogginlägg ”En slags reseberättelse”, och 3:e pris gick till Resfredag som bloggat om ”Bryce Canyon – The Kingdom of Hoodoos”. 4:a kom bloggen Livet från den ljusa sidan med inlägget ”Reseinspo: Min kortguide till en långweekend i Singapore”, och 5:a Scothish Moments med sitt inlägg ”En guide till Skottlands bästa slott”.

Mitt pris är att få göra en fotobok hos Blurb så nu ska Fantasiresor alltså bli semi-fysisk – återkommer med resultatet!

Du kanske också gillar:

Sveriges bästa reseblogg 2016
Vinnare av Sveriges bästa reseblogg 2016
Fantasiresor är månadens medlemsblogg hos Better Bloggers
Månadens medlemsblogg hos Better Bloggers
Hötorgshallen har en ny matblogg
Fantasiresor bloggar hos Hötorgshallen
Intervjuad av finska radion YLE

11 Kommentarer

  1. Kul att läsa ditt bidrag. Alla här på avdelningen blev sugna på att åka till Finland efter att ha läst det så du var en värdig silvermedaljör :). Hoppas du blir nöjd med fotoboken!

Kommentera