Är du en tvättäkta backpacker?

Foto från Pinterest.

Jag hittade precis ett kul test på Kilroys hemsida där du kan testa huruvida du är en äventyrslysten backpacker eller mer en parasollsolande charterresenär.

Känner igen mig särskilt i fråga #7: “Du är hungrig (igen) och har ingen lokal valuta växlad, men en vänlig själ ger dig en plastförpackning med snabbnudlar. Men det finns inget hett vatten till nudlarna – vad gör du?”. Jag vet inte hur många gånger jag varit med om detta, och ja, svaret är alltså att du blir onaturligt superglad för gratismat, knaprar i dig de torra nudlarna som de är och inbillar dig att det “nästan smakar lite som chips ju”. Man lär sig att överleva som backpacker!

Testa dig själv och se, hur mycket backpacker är du?

2 kommentarer

  1. Tack för Din blogg. Alltid lika spännande att följa med på verkliga och fantasifulla fantast resor. Backpackers livet har jag aldrig riktigt prövat, bara liftat ensam genom Europa i ungdomens 60tio tal med minimal mini kassa. Ingen höjdare sett ur munterhetsaspekt. Backpackers testet föll inte väl ut. Har nog passerat bäst före datum för sådan aktivitet. God fortsättning ö Marcus.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng