En update från Fantasiresors värld

Jag är ungefär universums segaste resebloggare. Jag har just nu, för att vara exakt, 54 utkast som ligger och skriker om att bli skrivna. Den siffran har varit ganska konstans det senaste året om jag ska vara ärlig, det liksom fylls på lika ofta som det töms.

Så därför tänkte jag köra fyra inlägg i ett den här gången, med en liten update från hur hösten varit än så länge när det kommer till resebloggvärlden (<- den bästa världen).

#1. Travel Massive på Stockholm Travel Show

Jag, Annika Myhre (Resfredag) och Lola Akinmade Åkerström (Geotraveler’s Niche) höll i vanlig ordning ett mingelevent för resebranschen i form av Travel Massive. Den här gången var det Stockholm Travel Show som stod värdar för eventet. Alltid lika kul att träffa både resebloggare och turistbyråer som jag lärt känna efter alla events. Några nya resebloggansikten var där också, heja resebloggbranschen!

Travel Massive i Stockholm

#2. Resebloggträff hos Mat- och resebloggen

Christian Muda (Matochresebloggen) bjöd hem alla svenska resebloggare till sin lägenhet (slott?) på Östermalm. Tyvärr var jag tvungen att gå innan den omtalade kladdkakan som Anneli (LifeInCerise) hade bakat, även om jag var redo att bosätta mig för alltid. Men jag hann åtminstone med ett par fantasiresor till Malta, Norra Ishavet och Färöarna. Nöjet med att träffa andra resenördar. Här finns en lista över alla som bloggat om kvällen.

#3. Bloggworkshop hos Svenska Institutet

Jag brukar generellt tacka nej till föreläsningsförfrågningar och workshops eftersom det tar så sjukt mycket energi från mig i förhållande till vad det ger. Men när Svenska institutet frågade om jag ville hålla i en workshop om att reseblogga för deras 16 nya bloggare så hade jag svårt att säga nej. Teamade ihop mig med ett geni på ämnet, Lola Akinmade Åkerström, och i Nordic TBs kostym gav vi våra allra bästa tips och tricks. De såg åtminstone glada ut. Vi var jätteglada.

#4. Bloggare för Världens barn

Resebloggarna Annika Myhre (Resfredag) och Linda Engström (155cm) har startat en kampanj “Bloggare för Världens barn” där de uppmanar andra bloggare att samla in pengar till världens barn via sin blogg. Fantasiresor tycker så klart det här är ett toppen initiativ och uppmanar härmed alla läsare att gå in och skänka en slant.

En liten update från mitt håll. På onsdag bär det av på nya äventyr. Mer om det kommer!

3 kommentarer

  1. Bättre sent än aldrig brukar en ju säga – och det gäller väl även resebloggar? Hur som helst är dina inlägg verkligen värda att vänta lite på!

  2. Du är förlåt för din seghet 😉 Du ska veta att jag hänger på låset här när det bloggas, är kul att följa dig. Smart drag och köra fyra i ett och stort tack för att du delar insamlingen!

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng