Thailand

MINDY BLOGGAR:

Landade pa bangkoks flygplats mitt i natten och motes av den varma fuktiga luften. Vi markte direkt skillnaden pa klimatet och manniskorna i thailand gamnfort med Kina. De ar sa vana med turister har, sa allt gar sa otroligt smidigt. Vi hamnade till varan forvaning pa ett danskt hostel. Bara danskar och svenskar dar.

Vi tillbringade tva dagar i Bangkok och da hann vi med att, shoppa, aka pa floden, titta pa tempel utifran och sa klart ata av den goda thaimaten! Jag har redan hittat favoritratter. En ar pankaka med banan och agg och sa massa sirap!!

Vi tog sen nattbuss till krabi som visade sig vara rena lyxnattbussen. Vi sov som sma anglar hela bussresan som tog ca 12 timmar. Vi stannade dock bara nagra timmar i krabi. Det var meningen att vi skulle mota Evelina och Johanna dar men de var kvar pa Ko Lanta. Det skulle visst ocksa vara vackrae dar sa vi tog baten over och mote upp dom dar istallet.

Nu bor vi i en bungalow jatte nara havet och med egen pool. Det ar sa ortoligt vackert har! Vi hade fint vader forsta dagen sa att vi kunde sola och bada, men nu ar det molnigt. Det ar tydligen fortfarande regnperiod. I stallet for att ligga pa stranden hyrde vi moped och akte runt pa on. Det var lite laskigt att kora i borjan for dom har namligen vanstertrafik, men man kom ganska fort in i det. Dessutom sa ar det inte sa mycket trafik har.

I morgon ska vi tyvarr skiljas fran Evelina och Johanna.  Jag och Magda aker nerat mot Trang och de andra uppat mot Bangkok igen. Riktigt trakigt, men jag ar i alla fall jatte glad att vi hann traffas nagra dagar.

// Mindy

5 kommentarer

 1. Om ni ska till Trang och vill bo på ett riktigt creepy Twin Peaks hotell så fråga efter ett hotell som ser ut som en båt till formen 4 stjärnor. Från Trang har ni sedan möjlighet att hitta long tail boats med inhyrda båtsmän och tex ö-hoppa Till Phi Phi Island osv, fan vad jag är avundsjuk!
  Kram till er båda!!!

 2. Ah vad kul att hora att ni lever!!! Och ocksa hamnat i paradiset;) Vart ska ni sen? Nar planerar ni aka in i Malaysia? Vi aker nog over till Indonesien och Sumatra forst 8:e sa vi slipper fixa visum i Indonesien (Elsa flyger den 7:e jan sa da kanske vi kan flyga till Australien ocksa?!?!). Mindy kan inte du se om du hittar den dar billiga flygbilj igen for jag hittar bar for drygt 2tusen. Blogga mermermer jattekul att lasa!!!!!!

 3. Ok sa ni aker runt den 8 dec. Vi ska aka till ko lipe i morgon, en o jatte nara malaysia. Vi tankte stannar dar i kanske 5-6 dagar. Vet inte riktigt annu hur lange, det beror pa vadret och vad man kan gora dar. Sen ar vi uppe i malaysia. Om det inte tar sa lang tid att fardas i malaysia kanske vi kan hinna och mota upp er dar.
  Ja men vi kan val flyga till Australien runt den 8 jan, men ar det inte lite tidigt?
  ska kolla flyg med quantas.

 4. Ok sa ni aker runt den 8 dec. Vi ska aka till ko lipe i morgon, en o jatte nara malaysia. Vi tankte stannar dar i kanske 5-6 dagar. Vet inte riktigt annu hur lange, det beror pa vadret och vad man kan gora dar. Sen ar vi uppe i malaysia. Om det inte tar sa lang tid att fardas i malaysia kanske vi kan hinna och mota upp er dar.
  Ja men vi kan val flyga till Australien runt den 8 jan, men ar det inte lite tidigt?
  ska kolla flyg med quantas.

 5. Hej på Er alla igen.
  Nu är det stereoljud på resbloggen. Jättaspännande och intressant. Rapporter både från Thailand och Malaysia. Tack alla skribenter. Ni verkar att ha det bra och bara små problem att brottas med.
  Kan meddela från denna breddgrad att det inte precis är badväder eller strandliggarläge här just nu. Första vinter veckan med rätt mycket snö har varit och farit igen. Nu regnar det och är grått här också i 24 timmar om dygnet och vi behöver inte vara oroliga för att svettas precis.
  Grattis. Ni har nu varit två veckor på resande fot och har tre veckor på Er att hitta varandra på den där Balinesiskadrömjulaftonsstranden. Lycka till och ha en riktigt fin adventstid.
  Marcus

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng