8
Nov
2015

Fantasires med Katarina Jeremic till Dublin

Låt mig presentera en helt ny kategori här på Fantasiresor: ”Fantasires med…”. Det handlar helt enkelt om att jag lämnar över Fantasiresor för ett par dagar till någon i mitt tycke briljant person. Först ut är Katarina Jeremic som ska uppleva Dublins gömda pärlor och magnifika omgivningar under ett par dagar.

katarina-jeremic-1

Katarina är art director och var en av Sveriges första mode- och livsstilsbloggare. Hennes drömmiga blogg Lolitas är svår att sluta scrolla i (även om den inte är lika aktiv längre) och jag ser själv SÅ mycket fram emot att få följa med till Dublin genom hennes ögon. Hoppas du också gör det!

Gjorde ett moodboard på Pinterest så länge:

Follow Fantasiresor’s board The dream of Dublin on Pinterest.

Resan är en del av en bloggkampanj i samarbete med Tourism Irland och iambassador (partner med Nordic Travel Bloggers (NordicTB)) och på programmet står bland annat en cykeltur genom Dublins ”hipster highlights”, en tur till stadens magnifika omgivande natur och självklart ett pub-besök (eller två). Lonely Planet utsåg dessutom precis Dublin till en av världens 3 bästa städer att resa till år 2016, så det är ett minst sagt ett hett resmål.

Du kommer att kunna följa med Katarina till Dublin ”live” via @fantasiresor på både Instagram, Facebook och Twitter – och senare så klart även här i bloggen. Kampanjens hashtag är #LoveDublin.

Du kanske också gillar:

Bland mosaik och sultaner – tips på platser att se i Marrakech
En film om Barcelona featuring Fantasiresor
Ett urbant slott, ett sjukhus och Gaudís första verk – 3 byggnader i Barcelona att besöka
Sant Jordi i Barcelona – en dag fylld med böcker och rosor

3 Kommentarer

  1. Pingback : #LoveDublin campaign with iambassador and Fantasiresor | NordicTB Collective of digital storytellers

Kommentera