Sistaminutenpackar inför Borgå och tågluff

Hetspackar min väska för att i morgon ge mig iväg till Värtahamnen och möta upp några andra resebloggare, bl a Katarina Wohlfart och Katja Presnal som jag träffade på Travel Massive för en vecka sedan. Vi ska till Borgå i Finland på en bloggresa tillsammans med andra resebloggare från Europa. Ska bli så kul att se vilka de andra är, andas finskt lugn, galoppera på ängar, och så klart: SAUNA. Följ med i sociala medier via #travelhouseporvoo.

På söndag flyger jag sedan direkt från Helsingfors till Köpenhamn för att möta upp nästa blogg-gäng. Vi ska tågluffa ner genom Europa till Venedig med InterRail.

Ser fram emot lite inspirationspåfyllning. Reseguider is coming up!

16 kommentarer

  1. Vad kul att du ska iväg på båda de här resorna! Blir kul att se inläggen här! Finland kunde vi tyvärr inte följa med till, eftersom jag disputerar på torsdag. Tågresan blev vi också inbjudna till, men bara en av oss fick åka så då valde vi att avstå. Men det verkar vara en kul resa! Kommer förstås hänga med här 🙂

    1. Vad synd att ni inte kom iväg på någon, hade varit kul att resa lite ihop! Tror dock att det var pga ert avhopp som jag fick följa med på InterRail-resan, jag var första reserv tydligen. Så tack för det 🙂

  2. När jag ser bilden kan jag inte låta bli att be Dig ta med mina hälsningar till Borgå. Inte mina barndomstrakter men den där speciella Finlands känslan vaknar. Konstigt efter 50 år i Svea landet. Ha det bra. Ser fram mot rapporten och fler bilder.

    1. Hej! Kul att se att en av mina första kommentatorer fortfarande kikar in här ibland 🙂 Jag ska hälsa!

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng