9 resbloggar att inspireras av

Det finns många som dokumenterar sina resor på nätet, men det finns inte lika många som lyckas göra det med finess. Jag älskar delikata formuleringar, magiska bildserier och vacker design. Det kan göra mig glad en hel dag. Därför har jag gjort en liten tipslista om du också behöver bli glad och fantasiresa en alldaglig dag.

Här är 9 fenomenala bloggar om resor:

The Cherry blossom girl

The cherry blossom girl – visserligen på franska men hennes bilder är  f a n t a s t i s k a! Bilden är från Blå lagunen på Island – ett drömställe.

my beautiful stockholm - caffee kungstradgarden stockholm summer

My beautiful Stokholm – Jag har tipsat om min kompis Katarinas nystartade blogg tidigare men den är ett måste på denna lista. En besöksguide till Stockholm och om allt inspirerande som händer här.

Tuula vintage

Tuula Vintage – En slags kombination av mode- och reseblogg. Olika outfits i olika vackra storstäder. Tips om vintageaffärer.

Niotillfem - Sandra Beijer

Niotillfem – Sandra Beijer bor för nuvarande i Stockholm och skriver mycket om äventyr i staden men har även bott i och bloggat från New York och Paris. Hon är copywriter och skriver så där som alla copywriter önskar att de kunde skriva (mig själv inräknat).

Paris in four month – En fotoblogg av svenska Carin som flyttade till Paris för fyra månader. Fyra månader blev till fler vilket man kan förstå när man ser hur himla fint det är överallt.

Ann Street Studio – En proffsfotograf som har specialiserat sig på typ det mest magiska jag vet på internet: cinemagraphs –  små loopade filmer eller stillbilder med en rörlig del. De är hypnotiska!

Savage Travels and Vanilla Lattés – “Just a young photographer, changing the world, one latté at a time…” En resblogg med många vackra fotografier, från Kanada till Kambodja.

Cabin porn – “Inspiration for your quite place somewhere.” En fotoblogg med över hundra sidor fulla av små stugor/hyttor/jurtor/jordhus runt omkring i världen att vilja bo i.

Field guided

Fieldguided – Tips och inspiration om livet i Toronto. Drömska bilder.

12 kommentarer

 1. Måste kolla igenom de här med gott om tid nån dag! Cherry blossom girl är den enda jag känner igen från förut… 🙂

  Tycker förresten att din nya (?) blogg är supersnygg!

 2. Tipsar oblygt om min egen sida.
  Inte riktigt en blogg men väl en sida om resor där jag recenserar sådant man behöver när man inte är hemma; boende, ställen att äta på, tunnelbanebiljetter i Lonodn, bankomater i Japan etc.
  I skrivande stund finns 151 hotell på sidan. Där finns också 44 restauranger. Med mera.
  Adressen? http://www.guidebook.se

  Tack för uppmärksamheten, hälsar
  :: håkan ::

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng