Fantasiresor i emiratisk radioshow

I förra veckan deltog jag i den stora internationella bloggkonferensen TBEX som hölls i Stockholm (en liten rapport kommer inom kort). Ett av alla kära bloggåterseenden var Shane Dallas, mer känd som The Travel Camel. Vi frös ikapp i minus fyrtio grader i norra Finland för ett par år sedan, och sedan dess har vi stött på varandra ett par gånger. Den här gången var han på jakt efter ett intervjuobjekt till sin radioshow!

Australiensiska Shane Dallas a.k.a. The Travel Camel under vår bloggresa i norra Lappland.

Shane är en del av radioprogrammet, The Ticket, som sänds på den största engelsktalande radiokanalen i Förenade arabemiraten: Dubai Eye. Han var på jakt efter en svensk resebloggare att intervjua om vad den här enorma bloggkonferensen egentligen betyder för oss svenska resebloggare. Svårt att tacka nej till det liksom. Tyvärr tror jag han blev lite besviken eftersom jag aldrig hade varit på Abba the museum tidigare haha (får jag ens kalla mig svensk då?!). Men här har ni min grötiga stämma i alla fall (jag är med i del 2):

10 kommentarer

  1. Aaah det var alltså det som hände där ute på terassen på Waterfront 🙂

    Du, jag och Katarina får ta en liten Västernorrlands trip så kan jag visa er alla dom bästa ställena från mina hemtrakter i Norr. Då står verkligen en natt i Högbondens fyr på listan att besöka 🙂

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng