Fantasiresor uppmärksammad i Länstidningen i Södertälje

Det har varit bråda tider för mig den senaste tiden, med massor av uppdrag på annat håll, vilket gjort att jag helt glömt bort att blogga om den här roliga grejen; I påskas blev jag intervjuad av Länstidningen i Södertälje med anledning av att jag vann Sveriges bästa resblogg 2016.

Länstidningen i Södertälje om Sveriges bästa resebloggare
Passade på att fota LT’s fotograf samtidigt som han höll på. Han är även mannen bakom bilden här ovan.

Förutom att de publicerade intervjun i sin påskbilaga (note: som jag aldrig hann köpa pga bortrest, så om någon där ute har kvar ett ex får hen vääääldigt gärna scanna mig en kopia) så gjorde de även en liten video. Eftersom jag är uppvuxen i Järna som tillhör Södertälje kommun, så ville de få mina bästa ”restips” till just kommunen. Usch vad jag inte gillar att höra min grötiga stämma på film, men jag övar mig i detta, och säger – voilà här har ni mina tips:

 

Faktum är att jag började min skribentkarriär på just Länstidningen i Södertälje. Under hela gymnasietiden jobbade jag extra och skrev reportage och notiser – och oförskämt många krönikor – i deras ungdomsbilaga som kom ut varje vecka. Därför känns det extra kul att bli omskriven i just LT. Här kan du läsa intervjun.

17 kommentarer

  1. Hittade just din blogg via Better Bloggers, bor i Gnesta så det känns ju kul med lokalanknytningen 😉
    Tack för många bra resetips, ska på långresa i höst så samlar på mig bra-att-veta just nu

  2. Stort grattis! Vilken bra och intressant intervju. Jag håller med om att Italien är underbart (nyss hemkommen från Rom som jag är). 🙂 Dock kan jag inte se/höra något klipp där du talar?!

    1. Förlåt att jag är så sen på att svara! Tack 🙂 Konstigt att du inte kunde höra något ljud… Kan det kanske vara att du har någon annan webbläsare eller så? För mig fungerar det.

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng