Vinnare av Sveriges bästa reseblogg 2016

Dagens – årets – gladaste nyhet: Fantasiresor har vunnit Travelmarkets tävling Sveriges bästa reseblogg 2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Att man både kan få praktiska råd och inspirerande inlägg som är vackert förpackade hos Fantasiresor.se gör läsaren glad och gör att man alltid vill komma tillbaka för att få mer.

Jag är helt fantastiskt glad och stolt! Som vissa av er kanske minns så vann jag samma titel år 2014 i en liknande tävling arrangerad av Skyscanner, men eftersom det idag poppar upp nya fina resebloggar lite här och där, så känns detta så sjukt mycket större.

Nu går planerna hejvilt kring vart jag ska resa för vinsten (5000 sek). Tips mottages tacksamt!

Här kan du läsa Travelmarkets pressmeddelande och här deras blogginlägg om Sveriges bästa reseblogg – finns även ett litet citat där från mig. Stort grattis också till de andra finalisterna, tvåa kom Resfredag och trea Livet från den ljusa sidan. Mycket välförtjänta båda två!

Edit: Nu är även läsaromröstningen om Skandinaviens bästa reseblogg färdig, och vinnare är den svenska resebloggen Mary af Rövarhamn. Hurra!

38 kommentarer

  1. Stort grattis Sofia!!
    Har tittat på de andra finalisternas bloggar. Helt enig med juryn. Du är en värdig vinnare på många sätt och vis. Lycka till med fortsättningen. Lycka till med den lilla resan till Krakow som kan innehålla en stor reseupplevelse.
    Ser fram mot kommande skriverier. Du har en medryckande, inspirerande, res glad skrivstil som man ser fram mot att läsa igen och igen.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng