5 secret escapes

Förutom att Secret Escapes har rabatter på tjusiga hotell tipsar de om massa fina, ibland hemliga, platser att åka till på sin Facebooksida. Läckra bilder OCH texter som får mig att vilja resa typ överallt hela tiden.

5 favoriter från Secret Escapes Facebook:

#1. Kärlekstunneln i Ukraina:

“Kärlekstunneln är en vacker plats i Klevan i Ukraina. Det är en tre kilometer lång järnväg som leder till en träfabrik. Tåget går tre gånger om dagen och levererar virke till fabriken. De gröna träden bildar en tunnel som lockar många par och fotografer världen runt. Det sägs att om du och din älskade besöker Kärlekstunneln och gör en önskning så kommer den att gå i uppfyllelse…”

#2. Akvariumresort på Maldiverna:

“Detta är den prisbelönta resorten Conrad Maldives Rangali Island i Maldiverna som även har världens första undervattensrestaurang. På begäran kan denna omvandlas till en privat svit…”

#3. Färöarna:

“Någonstans mellan Norge och Island ligger den ibland bortglömda danska ögruppen Färöarna. Med sina natursköna miljöer, bevarade traditioner och gästvänliga befolkning är Färöarna och huvudstaden Torshamn en perfekt destination att utforska i år.”

#4. Middag i redwoodkoja:

“Middag med levande ljus i en trädkoja? Det här är inte en vanlig trädkoja utan även en restaurang som finns norr om Auckland på Nya Zeeland. Huset sitter fast i ett 40 meter högt redwoodträd. Restaurangen har 18 platser och för att komma dit måste man gå en 60 meter lång ”treetop walkway”.”

#5. Indisk andningspaus:

“Det här är Matheran, en “hill station” på 800 metershöjd i Indien. Här är motorfordon förbjudna…”

2 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng