En svettig träningsvecka på norra Öland

DSC_7570 copyDSC_7985 copyDSC_7763 copyDSC_7510 copy

”Slappna av i smärtan” ropar tränaren Rebecka och jag ser min begravningsannons fara förbi ”hon dog i en benböj”. Solen gassar och vi står på Byrums strand på norra Öland med sanden mellan tårna och TRX-banden uppspända i en gungställning. Det är jag och tio andra deltagare på KITCamp, ett träningsläger för olika åldrar och ambitioner med fri tillgång till kiropraktisk behandling.

Anledningen till att jag deltar är att Skandinaviska Kiropraktorhögskolan är en av mina kunder så när de ordnar träningsläger på Öland är jag med för att kunna marknadsföra det. Så, medveten om att detta inlägg kan verka jävigt: KITcamp är fantastico! Hade inte ”hunnit” träna på ett halvår så KITcamp blev en rejäl pangstart med tre träningspass per dag. Men med de braiga kiropraktorstudenternas behandlingar av onda kroppar mellan träningspassen så känner jag mig nu fit for fight för beach 2014. Om du också är sugen så kommer det fler läger i augusti.

Häftigast med KITcamp är att både Lasse, 67 år, och Jenny, 21 år, kunde vara med under samma träningsläger. En eloge till både tränare och kiropraktorer för det!

StrandprommeDSC_7466 copyAlpackan Moses

Öland var så fint med sin karga natur, trollskog och nyklippta alpackor. Bästa packningstipset var btw jerseymorgonrocken som jag tävlar ut i bloggen. Efter en hård träningsdags sista dusch var den perfekt att gosa in sig i.

Fotograf till flera av bilderna är Therese Eriksson.

1 kommentar

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng