Rügen-nostalgi och en resglad ambassadör på Travel Massive

Hötorget i Stockholm har en tendens att göra en ruskig vinterkväll ännu ruskigare. Det blåser alltid från tio vinklar och mitt i stressen över kjolar och halsdukar som flyger upp och åt olika håll ska du dessutom hantera ”kantareller damen blåbär tio kronor”. MEN. När du väl tagit dig över torget så tornar Stockholms just nu typ bästa kvällshäng upp sig: Haymarket. Som att kliva in i en Garbo-film från 20-talet. Just den här speciella kvällen var stället dessutom fyllt av resebloggare – och en tysk ambassadör. Det var dags för Travel Massive i samarbete med Tyska turistbyrån.

Fotot ovan är taget av Katarina Wohlfart från Äntligen Vilse.


Den söta ambassadören.


Vi pratade om våra bästa resmål med ambassadören som också visade sig vara resefantast.

Travel Massive är ett globalt nätverk som ordnar events för resebranschen i runt 100 städer i hela världen. Tillsammans med bloggarna Lola Akinmade Åkerström (Geotraveler’s Niche) och Annika Myhre (Resfredag) är jag med och arrangerar Travel Massive-events i Stockholm flera gånger om året. Just det här eventet hölls alltså på Haymarket ihop med Tyska turistbyrån som förutom ambassadören även bjudit in lokala turistbyråer och researrangörer från regionen Rügen.Det roligaste med dessa Travel Massive-events är alltid att träffa alla andra svenska resebloggare. Lyckades inte fånga alla på bild men här är Charlotte från Ready to take off.


Och här är världsomseglaren Lena från Ladies Abroad.


Eminenta Annika från Resfredag.


En alltid lika glad Lina från Liniz Travel (läs hennes inlägg från kvällen här).


Ida Josefin från Adaras och en ganska mycket suddigare Katarina från Äntligen Vilse (hon har även bloggat fint om kvällen här).


Temat för kvällen var semesterön Rügen i Norra Tyskland. 

Jag var på Rügen i höstas och kan verkligen rekommendera en tripp dit. Det är dels väldigt nära och du kan till exempel ta bilfärja direkt till Sassnitz på Rügen från Trelleborg i Sverige. Det är dessutom väldigt fint, både naturmässigt med fina sandstränder och gröna bokskogar, och även med vackra gamla vita trävillor från sekelskiftet. Läs mer om min tripp till Rügen här. Här kommer några bilder:


Om du också är en resebloggare eller jobbar inom resebranschen på något annat sätt är du alltid välkommen att delta på våra kommande Travel Massive-events. Det är gratis men du måste registrera dig här för att få mer information om när och var.

3 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng