Off to Nordic Bloggers Experience 2017 – Åland och Helsingfors

”Tervetuloa” – sitter i skrivande stund på morgonbåten till Åland. Jag ska vara med i bloggkampanjen och -konferensen Nordic Bloggers Experience. Det blir faktiskt för tredje året i rad nu, och det ska bli så himla kul att både träffa de bloggare från andra länder som jag lärt känna under åren, och även några nya stjärnor! Första året upplevde jag för första gången norrsken, hundsläde och -40°C uppe i Lappland. Andra året hade jag en vilosam design-weekend i Seinäjoki, mellersta Finland (huvudbilden är därifrån). Och nu i år är det Åland som gäller! Mina förväntningar är typ skyhöga 🙂

Slädtur med Hetta Husky Farm
Slädtur med huskies under Nordic Bloggers Experience 2015.

Resebloggare Sofia Zetterqvist från Fantasiresor
Redo för vinteräventyr i Lappland, Nordic Bloggers Experience 2015.

På programmet står bland annat långfärdsskidåkning, yoga och bastubad. På Åland kommer jag att vara tillsammans med bloggarna Global help swap, Cocoa etsimässa, Heart my backpack och Explorista (är extra nyfiken på Explorista eftersom jag följt henne ett tag nu och älskar vad hon gör, hon kommer även att hålla ett föredrag under själva konferensen). Men även två bloggare jag träffat tidigare: Andy från Grown up travel guide (som också varit med på de tidigare NBE-kampanjerna), och Katja från Skimbaco Lifestyle (som jag reste med under min bloggresa till Borgå för några år sedan).

Efter Åland fortsätter vi med Viking Line till Helsingfors för att möta upp de andra 60 internationella bloggarna som varit på andra platser i Finland. Där är det sedan dags för själva bloggkonferensen. Har bokat in mig på både blog labs och möten med spännande destinationer. Ser fram emot nya samarbetspartners, massor av blogginspiration, tips och tricks, och nya bekantskaper.

Följ Nordic Bloggers Experience 2017 via hashtaggen #NBEFinland och vår specialare för just Åland är #VisitÅland. Hoppas du följer med!

9 kommentarer

  1. Vilken häftig upplevelse. Och så inspirerande att få träffa många likasinnade. Då gissar jag att du träffat Angeliqa med Vandringsbloggen, hon åkte direkt från vårt konvent i Åre till Finland. Det blir kul att se vad ni fått uppleva, sedan. 🙂

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng