Artikel publicerad hos Skyscanner

Att strosa runt i pittoreska gränder med en cappuccino i handen, att få titta på den där tavlan på museet i en timme eller en sekund bara för att jag vill, att få fota varenda katt som passerar eller bara känslan av att inte behöva göra någonting. Att resa ensam är ganska härligt ibland!

Jag har precis börjat ett samarbete med Skyscanner som jag kommer att skriva artiklar åt regelbundet. Nu är min första artikel publicerad och det handlar just om att resa ensam den här gången.

Här kan du läsa hela artikeln hos Skyscanner:
Att resa ensam – 8 resmål för din singelweekend

11 kommentarer

  1. Passar mig perfekt. Jag som funderar på att göra en singelresa för första gången nån gång det här året. Nu känns det inte lika svårt eller jobbigt längre! Tack <3

    1. Tack! Ja det är faktiskt ganska skönt som omväxling. Och sedan beror det ju förstås på vad man menar med att resa ensam, för man är ju sällan helt ensam 🙂

  2. Vad kul, ett stort grattis till dig! Jag tyckte om artikeln och blev mest sugen på att åka till Algarvekusten, eller kanske en spaweekend i Riga. Något jag faktiskt funderat på en längre tid- kanske dags att göra slag i saken snart?

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng