Hästmester.se – en ny portal för ridresor i Sverige

Häst + semester = hästmester. Kanske den allra bästa formen av semester om du frågar mig. Därför har jag snott ihop en hemsida där jag försöker samla tips om ridresor i Sverige att boka in sig på.

Ridsporten är Sveriges tredje största ungdomsidrott (bara fotbollen och innebandyn är större) och 91% av de som utövar sporten är kvinnor. Jag har själv varit en tvättäkta hästtjej. Men som vuxen utan möjlighet att ha egen häst eller binda upp mig på regelbundna ridskolelektionskontrakt är det svårt att få in ridning på schemat. Det gäller därför att hitta turridningar eller andra hästäventyr att boka in sig på under ledigheten. Något som ibland är enklare sagt än gjort. Sverige tycks vara fyllt av små hästgårdar och turridningsarrangörer, men ingen överskådlig sammanställning. Därför: låt mig presentera Hästmester.se!

Hästmester.se är en samlingsportal som samlar tips kring ridresor i Sverige (på sikt tänker jag utöka med världen). Som definition för vad som räknas som en hästmester så ska det gå att övernatta minst en natt och ridturerna ska genomföras utanför paddockens staket. Gärna med möjlighet till guldkant i form av trerätters och bastu eller badtunna på kvällen!

Fick helt klart inspiration från min senaste hästmester längs med Ridled Sörmland:

Kika gärna in på Hästmester.se om du också vill få inspiration till en semester med mer häst! Jag har även gjort en Facebookgrupp och ett Instagramkonto. Kanske sitter du inne på ett tips jag missat (sidan är långt ifrån komplett)?

1 kommentar

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng