Fantasiresor bloggar hos Hötorgshallen

Sedan ungefär en månad tillbaka sköter jag Hötorgshallens matblogg. Där bloggar jag om matiga saker fem dagar i veckan, så kika in och säg hej –> hotorgshallen.se/blogg

Passar så fint eftersom Hötorgshallen ju är som en hel fantasiresa i sig. Det här med matstyling är förresten min nyupptäckta kärlek. SÅ KUL.

Hötorgshallens matblogg

Fantasiresor fortsätter som vanligt (så klart!!!). På fredag åker jag till exempel iväg på en mini-bloggresa till Tyskland där jag även ska delta i bloggkonferensen The Social Travel Summit (STS) i Hamburg som svensk representant åt tyska turistbyrån i Sverige. Och sedan bär det nästan direkt av på ytterligare en bloggresa genom italienska Marche för att leta tryfflar och annat skoj. Häng med i realtid på Fantasiresors Instagram.

Har även lite gotländskt påskhäng att uppdatera er med. Långsam som vanligt, men den som väntar…

Första collaget är bilder tagna av Hallens fotograf Anders Bergersen. Det andra collaget är bilder tagna av mig.

7 kommentarer

    1. Sorry sen reply, vi har inte satt något slutdatum utan kör så länge båda parter är nöjda 🙂

  1. Åh vad mycket kul på gång. Stort grattis :). Matstyling är också en sak jag skulle vilja lära mig. Dreglar dagligen över Linda Lomelinos bilder och önskar att jag kunde få lite av hennes talang :)… Självklart följer jag dig också på Hötorgshallen från och med nu….

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng