Jakten på drömresorna har börjat

Det här blogginlägget är sponsrat av True Workout.

I början av året bloggade jag om mina drömmar inför 2017. Det handlade mest om vilka resor jag vill genomföra, men även om mitt fokusord för i år: harmoni.

”I varje harmoni finns ett mått av inneboende spänning”

så beskrivs harmoni bl a i musikens värld. Och ungefär så tänker jag att jag vill ha min harmoni i livet också. I det ingår att jobba lite mindre, ha lite mer kul, äta lite bättre och träna lite mer. Eller framför allt: träna över huvud taget.

Som ett steg i rätt riktning har jag inlett ett långsiktigt samarbete med True Workout. Ett ganska nystartat träningscenter i Liljeholmen (praktiskt nära både hem och mitt kontor). Tillsammans med deras träningsprogram och PT:s kommer jag, Livet från den ljusa sidan och Resfredag att bygga starka och hållbara kroppar, målet är en träningsresa till Portugal i oktober (mer info och rabattkod för dig som är sugen att följa med kommer). Jag vill kunna få ut ännu mer av mina resor! Det finns nämligen drömresor som jag vill göra men som inte ens stod med på den där listan i början av året pga jag vet att min kropp typ skulle dö av utmattning.

6 resor jag ser fram emot att kunna göra när jag kommit i bättre form:

 1. Fjällvandra med hela packningen på ryggen, inkl. tält och rubbet.
 2. Gå upp på Trolltunga i Norge och ta en sådan där uttjatad yogabild på klippudden jag med!
 3. Ta världens högst belägna tåglinje till Lhasa i Tibet, åka över till Nepal och vandra upp till Mount Everest Base Camp (var så nära att göra detta i bloggens begynnelse 2009 men en snöstorm stoppade oss).
 4. Cykla Gotland runt för att Gotland är Sveriges finaste plats på sommaren.
 5. Åka på ridsemester och galoppera dagarna i ända. En gång i tiden hade jag pallat med detta, not so much anymore. Får typ kramp av att rida lätt i tio minuter.
 6. Åka på surf camp. Har till och med blivit inbjuden till att delta på ett sådant gratis. Men jag vet att jag inte ens kommer att orka paddla ut till den där vågen.

Här har ni före-bilder på Annika, mig och Lisa. Ni ser ju själva hur deppiga vi ser ut haha.

Det jag gillar med True Workout är att det är ganska litet, väldigt personligt, och att de har ett helhetstänk. Det är viktigare att hitta ett sätt att träna på som passar mig och min vardag, snarare än att jag ska bygga så stora muskler som möjligt. De hörde av sig efter att jag skrivit mitt blogginlägg om att resa som introvert, och deras milda framtoning passar perfekt. Nu jäklar ska de där drömresorna bli av!

Har du också någon resa du gärna skulle göra men som du kanske dragit dig för att boka på grund av att du inte känner dig tillräckligt i form?


Det här blogginlägget är en del av ett långsiktigt samarbete med True Workout. Orden och åsikterna är enbart mina egna. Bilderna högst upp är lånade från Pexels & Unsplash.

13 kommentarer

 1. Jag drömmer också om att vandra mer men har väl inte heller riktigt fysiken för att gå länge eller bära tungt. Yoga mer vill jag också, gärna i naturen – men har ingen självdisciplin för att börja träna (eller hålla igång det) haha 🙁

  Ska bli spännande att följa er träning och läsa om hur du bockar av dina drömresor, en efter en – för det är jag säker på att du kommer att göra 😉

  1. Haha känner igen det där med sviktande självdisciplin! Skulle också gärna yoga mer, tycker alltid det känns så himla bra efteråt. Tack för peppen, bockar jag av åtminstone en blir jag nöjd 🙂

 2. Underbara mål och kul med träningen. Som nördig surfare är mitt målet alltid att bli bättre på det. Våga mer, bli smidigare, rörligare, få bättre balans, kunna paddla mer, kunna hålla andan längre, bli mer och mer ett med brädan. Målet är i år att framförallt bygga mig starkare för paddlingen, för årets nya och mindre bräda kräver så enormt mycket mer av mig vad gäller just paddlingen.

  Om erbjudandet om surfcamp så säger jag bara -Go for it! Skit i skicket nu, alla kan åka på surfcamp oavsett form. Starten för att lära sig surfa sker på stora brädor som har mycket flytkraft och det innefattar inte så mycket paddling faktiskt. Vågorna (de vita som man börjar med) är inte flera hundra meter ut. 🙂 Men vill du träna paddelmuskler hemma så hitta stakmaskinen på gymmet. Grym!

  1. Tack för massa pepp <3 Ska genast leta reda på den där stakmaskinen hehe. Har testat att surfa ett par gånger och tycker det har varit så förbaskat svårt (och tungt). Men ja, det är nog värt en chans till!

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng