Följ med på träningsresa till Portugal

Reklamsamarbete med True Workout

Tränar just nu för fulla muggar tillsammans med Annika från Resfredag och Lisa från Livet från den ljusa sidan. Jag har tidigare skrivit om mitt eget mål att komma i bättre form så jag kan göra fler drömresor. Men vårt gemensamma mål är en träningsresa till Portugal, 15-22 oktober, arrangerad av vår samarbetspartner True Workout.

Resan kommer att gå till Sesimbra – en portugisisk fiskestad på Atlantkusten. På programmet står träning, vandring, cykling och yoga. Vi kommer äta färska fiskar, dricka havsluft och andas sol inför vintern. En dag kommer även att spenderas i Lissabon – en stad som varit på min to do-lista lääänge nu, ser så himla mycket fram emot att komma dit! Men det bästa med denna resa: du kan också följa med!

”Ta möjligheten att tillsammans med oss åka i väg på en träningsresa där vi utforska bergen, havet, maten och kulturen, men framför allt utforskar vi oss själva.” (Ur programmet)

Träningsresa till PortugalEtt gäng trötta men sjukt nöjda bloggare efter ett träningspass i Liljeholmen.

Jag har varit i Portugal en gång tidigare och minns fortfarande både det där speciella drömska ljuset och lugnet som återspeglades bland människorna. En helt annan stämning än till exempel grannlandet Spanien. Så här såg det ut då, år 2013 på Algarvekusten vid den lilla byn Sagres – även kallat världens ände:

Yoga på stranden och helt ovetandes om min obefintliga så kallade bålstabilitet. Ser fram emot en bild 2.0 i år…

Följ med oss! Det vore så kul med ett härligt gäng att ladda vinterbatterierna ihop med! Om du är sugen så använd rabattkoden ”attresa2017” när du anmäler dig så får du åtminstone 350 kr i rabatt. Anmälan görs hos Lifestyle travel. Ses vi?

Träningsresa till Portugal


Inlägget är en del av ett längre samarbete med True Workout i Liljeholmen. Orden, åsikterna och bilderna är mina egna.

19 kommentarer

  1. VIlken härlig resa! Jag ser fram emot att följa er. Härliga tider på en varm strand görandes yoga. haha. Ingen bålstabilitet. Näe, den är väl rätt dålig här också kan jag tänka mig. Mest dåligt verkar vara mina sätesmuskler enligt min massör. Scary det där hur otränad en kan vara.

  2. Portugal är ju så fint! Jag föredrar vandring som träningsform då jag reser. Då kombinerar man träning med upplevelse. Skulle annars inte ha något emot att åka på yoga-resa heller.

  3. Jag har länge funderat på att göra just en träningsresa så se till att skriva om det när ni är där. Vad det finns för utbud, variation i aktiviteter och svårighetsgrader, om det finns olika inriktning på träningen t.ex. kondition, styrka, speciella skills osv.

  4. Älskar Sagres! Var dör för ca 15 år sen, tyckte det var underbart vackert. Pratade så mycket om stället att två vänner åkte dit två år senare. Tydligen helt tomt det i juni och de hatade stället. Helt dött, tydligen.

  5. Jag är inte alls i form och hade antagligen dött av att följa med haha, men det hade varit behövligt och riktigt roligt… Men se det tillåter tyvärr inte plånboken 🙁 Ser fram emot att läsa mer om resan här sen!

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng