Sveriges bästa reseblogg och digitala nomad-blogg enligt Svenska Nomader

Det är alltid fint att få utmärkelser för saker man lagt ned sin själ i. Så när Svenska Nomader utsåg Fantasiresor till Sveriges bästa reseblogg och digitala nomad-blogg 2018 så blev jag förstås orimligt glad. Eller nej. Det var nog ganska rimligt. Det är inte var dag man får vara nummer ett!

Så här tjusigt skrev de:

Fantasiresor bjuder på drömmiga bilder och många olika men framförallt annorlunda destinationer. I samband med sitt resande driver hon dessutom en egen byrå som copywriter. Följ henne på Instagram för en daglig dos av fantasiresor.

Stort grattis också till övriga på listan!

När jag ändå håller på med ett skrytinlägg så skrev Resfredag det här fina inlägget nyligen. Det gjorde mig ännu mer taggad på att skriva mer om mitt företag och hur jag skapat mitt liv som digital nomad. Om man nu kan vara en nomad med ett hem man tycker väldigt mycket om att vara i? Kanske bör jag kalla det digital och mobil, typ? Fri? Nej hjälp vad mycket mothugg jag skulle få då. Kanske bara digital och egen?

Hur som helst.

Vad vill du läsa mer om på temat digital nomad?

Om du har några specifika ämnen kring detta som du skulle vilja att jag skrev om så får du gärna kommentera eller mejla. Har lite svårt att veta var jag ska börja ens.

2 kommentarer

  1. Fantastiskt Sofia, stort grattis.
    Din samling utmärkelser är synnerligen imponerande. Behövs inga tips till Dig som är helt fylld av egna tips helt på egen hand.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng