Och vinnaren är…

Först: förlåt hörrni! Jag skrev att vinnaren skulle presenteras här söndag kl 18, men det jag menade var förstås att tävlingen avslutas då. Var tvungen att läsa igenom alla era fina motiveringar och bestämma mig också. OCH OJ SÅ SVÅRT.

Tack till er alla för att ni lät mig fantasiresa iväg. Emma vars dotter som skulle ordna en spotta-långt-tävling med lamorna, Mikaelas funderingar över hennes mamma som skulle svälla upp och få korvfingrar, alla era fina rim (favoritrimmet: En lamavandring i Österrike, är ett påhitt utan dess like. Ja, för att ens få en sådan idé, måste man läsa fantasiresor.se. Så nu är äventyr i Tyrolen, ett av de absoluta drömresmålen!) – ja och alla ni andra!

fantasiresor-inaustria-48

Men efter mycket om och men (och kanske delvis på grund av att jag är en fantasi-ig person som smälter av fina berättelser) så har jag bestämt att vinnaren av Tyrolen-äventyret är:

Maja!

Maja vill låta sina små barn få åka utomlands för första gången. Minns själv min första utomlandsresa. Precis i samma ålder, sex-sju. Magiskt på något sätt. Sedan gillade jag väldigt mycket detta i Majas motivering:

Vi tog oss då till en zipline-park och efter 3 höghöjdsbanor med skakiga ben, åkte jag ziplines så mycket så personalen sa att jag var nära att slå rekord på antal zipline-åk. Resan från zipline-parken ner i linbanan var magisk. Min sambo tänkte ta fram mobilen för att ta bild, men jag hindrade honom och sa att vi skulle bara ta in miljön, vilket vi gjorde.

Ska också börja med att ibland bara fota med ögonen och känselspröten istället.

Grattis Maja! Skicka ditt fullständiga namn och adress till sofia@fantaisresor.se så kommer vinsten!

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng