TÄVLING: Vinn en jerseymorgonrock till resan

Beach house beach house4

Jag har en ny jerseymorgonrock från Beach House som gärna skulle vilja ut och resa. Den är lättpackad och blir mycket liten när den viks ihop. Även vändbar för eventuella fläckar man råkar ut för på resan. Tillverkad i mjukaste jerseybomull, finns i två färgkombinationer blå/vit eller kaffe/grå och passar både kvinnor och män (praktiskt, för då kunde jag tvinga min pojkvän att posera istället). I butik kostar den 1095:-

Vill du vinna en jerseymorgonrock?

Så här tävlar du: I en kommentar under det här blogginlägget skriver du vilken som är din favorit bland Beach Houses jerseylakan och berättar vilken färg du önskar att se i framtiden hos Beach House. Vi väljer ut den bästa motiveringen! Tävlingen pågår t o m 25/6 2014.

10 kommentarer

 1. Det är stilrent snyggt och fint,
  men Plain Smoke känns mest genuint.
  I framtiden vill jag gärna grönt eller lila se,
  gärna lite fler färger mé!
  Grönt med en färg som blir naturskönt.
  En behaglig lila som kopplar mig till lila.

 2. Plain white är min favorit för tillfället men skulle önska en i naturligt fröskal. Det ska vara så nära naturen som möjligt, då sover jag bäst.

 3. Jag skulle säga att ”Plain White” faller mig i smaken då det är enkelt men stilrent. Man kan istället gå loss med färg och motiv på kuddar, överkast eller plädar. Jag skulle vilja se att beige/nude finns med i framtiden. Färgen är neutral men känns samtidigt lyxig och inbjudande. Håller tummarna!

 4. Plain White är favoriten. Skulle gärna se turkos/beige eftersom det är beachens färger. Bra för en strandresenär!

 5. Hej och hå i gardinen den blå!
  -Krakel spektakel vad tänker du på?

  -jag tänker på plain white bedset från Beach house Company

  ^^^^^^^^^^ Första destinationen med nya morgonrocken skulle bli London, ska testa på ett av de där dolda barerna i den mystiska guidboken.

 6. Min favorit just nu är Plain smoke, grått är så stilrent och passar överallt! Men det vore kul om de kunde ha något mer cremefärgat, typ som loggan på logo beach.

 7. Grattis till vinnaren i tävlingen: Helena Riihiaho. Du får en mjuk morgonrock på posten från Beach House! 🙂

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng