Häng med resebloggare

Den senaste tiden har varit ovanligt lugn för min del vad gäller resandet. Andra uppdrag har fått ta mer tid och så kände jag att jag behövde en liten respaus faktiskt. Nya intryck tar på krafterna.

Men då är det så härligt att ibland få träffa andra resebloggare, eller bara reseglada människor för den delen. Att prata om resor, och att fantasiresa iväg, är minst sagt halva nöjet.

Stockholm Travel Massive

I förra veckan var det dags för ytterligare en Stockholm Travel Massive som jag är med och ordnar tillsammans med Annika / Resfredag och Lola Akinmade / Geotraveler’s Niche. Den här gången var det grabbarna i cykelkafébutiken Bonne Mécanique på Södermalm som var värdar för eventet. Cykelproffset Tomas berättade om sina cykelbravader och jag blev sjukt sugen på att åka på en cykelsemester. Hans nybörjartips var Mallorca eller Provence. Tänk dig att swisha fram bland vingårdar och små gulliga franska byar!

Stockholm Travel Massive event för resebloggare
Stockholm Travel Massive event för resebloggare
Stockholm Travel Massive event för resebloggare
Stockholm Travel Massive event för resebloggare Stockholm Travel Massive event för resebloggare Stockholm Travel Massive event för resebloggare Stockholm Travel Massive event för resebloggare Stockholm Travel Massive event för resebloggare Stockholm Travel Massive event för resebloggare Stockholm Travel Massive event för resebloggare Stockholm Travel Massive event för resebloggare

Hos dessa bloggar kan du läsa mer om eventet: Resfredag, Freedomtravel, Livet från den ljusa sidanTowis, 155cm.

155cm livesände också via Facebook Live (en konkurrent till Periscope?) med mig och Resfredag:

Några kommande event – ses vi?

Travellinks Blog Event

På fredag är det dags för reseföretaget Travellinks andra bloggevent. Där bland annat Jordanien kommer att presenteras, vilket jag ser fram emot. Verkar vara ett land med häftig natur!

BBCON – Better Bloggers Conference

Better Bloggers är ett yrkesnätverk för bloggare. Och i maj ordnar de ett spännande bloggevent, BBCON, som jag precis har köpt biljett till. Ser fram emot att få lite tips, tricks och att träffa massa roliga bloggare. Är det några fler bloggläsare som ska dit?

TBEX – Travel Bloggers Exchange

För första gången någonsin kommer den stora resebloggkonferensen TBEX att hållas i Stockholm. Mitt i industrisemestern i juli kommer 1000 resebloggare från hela världen att samlas mitt i stan för att utbyta klokheter och visitkort. Och jag har så klart köpt mig en biljett även hit! Hoppas på att få träffa lite internationella bloggare också. Vi kommer även att hålla en jättestor Travel Massive för 300 resebloggare innan TBEX drar igång (om du är intresserad av att vara sponsor, kontakta mig!). Någon mer som ska till TBEX?

6 kommentarer

  1. Kul att ses och vilka fina bilder du tog! Vi missar Travellink eftersom vi åker till Kroatien på torsdag. De andra två eventet har vi inte köpt biljetter till eftersom vi har osäkra inkomster just nu…

    1. Tack! Ja jag saknade er där, men ni verkar ju haft det helt awesome i Kroatien 🙂 Förstår att ni avvaktar lite, hoppas verkligen ni får någon stor sponsor eller så snart, det vore ni verkligen värda!

  2. Det är verkligen skillnad på bilder och bilder. Så fina och tack för länk! Vi ses på fredag men när BBCON kör är jag tyvärr i Amsterdam vilket känns surt (och kul såklart) för det tror jag kommer bli superspännande.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng