Ett januari med resebloggare

Januari kunde inte ha börjat mer inspirerande! Jag har redan hunnit träffa och hänga med så himla många härliga resebloggare att det nästan räcker för ett helt år. Här kommer en liten snabbrepris:

50 internationella resebloggare under Nordic Bloggers Experience – NBE i Finland. Bloggresa till Seinäjoki, workshops i hur man blir en bättre bloggare och mingel i långa banor. Freedomtravel har sammanfattat bloggseminarierna väldigt bra här och Jennifer Sandström har skrivit kul om när ”polar bear” blir ”ice bear” och vilka fördelar det kan ge oss nordbor…

Holländska Nienke från The Travel Tester.
Holländska Nienke från The Travel Tester.

Bloggresa till Hamburg med några bloggare ur bloggkollektivet Nordic Travel Bloggers. Den jag nog hann hänga mest med var Daniela från Discovering the planet, en klok person med en inspirerande inställning till resor och livet.

Daniela från Discovering the planet och jag i Hamburg.
Daniela från Discovering the planet och jag i Hamburg.

Stockholm Travel Massive på Teater Ringen i Skanstull. Det är alltid lika fantastiskt kul att få träffa alla människor från resebranschen på våra Travel Massive-events. Som vanligt var där massor av härliga resebloggare också, det börjar kännas som ett gammalt kompisgäng vid det här laget. Hos dessa bloggare hittar du fler bilder från kvällen: Oh Darling, People in the street, New York my bite, Kattas betraktelser, Towis, Freedomtravel, Livet från den ljusa sidan.

 

Häng på Freedomtravels husbåt med Veera Bianca! Förutom Hamburgsresan så inkluderar alla punkter på den här listan Peter och Helena från Freedomtravel. Hurra, liksom. Ett sådant där coolt par som jag hoppas att jag också blir en vacker dag. Superresebloggaren från Finland, Veera Bianca (kolla in hennes nya bloggdesign som lanserades idag!), och jag drack gröna frukostsmoothies i deras ”floating villa”. Har redan börjat googla ”husbåt till salu”.
Freedomtravel och Veera Bianca

Fler inlägg från de olika resorna kommer. Nu är frågan: vart ska jag boka min nästa resa?

19 kommentarer

  1. Vilken härlig månad. Är också tacksam för alla fantastiska resebloggare jag fått träffa under senaste året. Och du var en stor inspiration redan innan jag träffade dig. Ännu mer inspirerande i verkligheten .

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng