Boardwalk Small Hotel Aruba – En andningspaus i kokosnötträdgården

fantasiresor-aruba-88
Under mina fyra nätter på Aruba i juli bodde jag på Boardwalk Small Hotel Aruba. Ett litet men charmigt, färgglatt och personligt boutiquehotell nära den berömda bakpulverstranden Palm beach. Hotellet ägs och drivs av två tvillingsystrar, Stephanie och Kimberly, och de var fenomenala på att få en att känna sig som hemma.

fantasiresor-aruba-82
fantasiresor-aruba-75
Exotiska små lusthus med palmbladstak – och hängmattor, så klart. Redo för en chill eftermiddag med korsord och smoothies.

fantasiresor-aruba-89
fantasiresor-aruba-77
Aruba är varmt året runt, så en pool behövs. Tyvärr hann jag aldrig bada i den själv, men ser helt ok ut i palmskuggan, eller vad säger ni?

fantasiresor-aruba-80
fantasiresor-aruba-84
Hotellet låg i en lummig kokosnötträdgård full av aloe vera-plantor. Praktiskt dagen när jag hade halkat och skrapat upp hela knäet och vår guide kunde vandra rakt ut i trädgården för att hämta lite färsk aloe vera att ta gel från. Bra för solbrännan också!

fantasiresor-aruba-83
fantasiresor-aruba-boardwalk-hotel
Hotellrummen, eller snarare lägenheterna, var inredda i de för Karibien så typiska färgerna. Men samtidigt med en lite modern touche.

fantasiresor-aruba-14
Överallt knallturkosa hängmattor att ta en siesta i. Ett litet paradis kort och gott.

frukost-aruba-1
Vi fick “healthy breakfast” till vår uteplats. Det där knall-lila som ni kan se i skålen var en frukt. Någon som vet namnet? Jag glömde tyvärr att fråga… Den var söt! Och väldigt, väldigt lila.

fantasiresor-aruba-15
En av systrarnas alla fiffiga idéer som gjorde Boardwalk så personligt, var deras så kallade treasure box (skattkistor på svenska). Stephanie och Kimberly hade åkt runt på ön och frågat lokalborna efter deras allra bästa tips och sedan samlat varje tips på ett kort som de lagt i en skattkista. En skattkista för familjer, en skattkista för äventyrslystna, en skattkista för romantiksökande. Jag och Henrietta hade med oss alla skattkistor när vi åkte runt på vår mini-roadtrip och hittade flera fina stränder tack vare dem. Här solnedgång på berömda Palm beach nära hotellet:

fantasiresor-aruba-palm-beach-2
Tack till Boardwalk Small Hotel Aruba, KLM och Arubas turistbyrå för den här resan. Orden och åsikterna är som alltid här på Fantasiresor enbart mina egna.

7 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng