Vandring i franska alperna vid La Grave

För er som minns så var jag med som bloggare vid Expedition Arcada i våras. Förutom att hänga i baslägret och klättra läskiga sträckor rakt upp, så spenderade vi dagarna med helt fantastisk vandring i franska alperna. Så vackert så man liksom inte riktigt visste vart man skulle ta vägen ibland.

Vandring i franska Alperna
expedition-arcada-6
expedition-arcada-5

Visst är det något speciellt med fjälldoft och luft? Sådant man glömmer mellan varven, men oj vad härligt det är att fylla lungorna med näpna alper och gräs grönare än vilken avundsjuka som helst.

expedition-arcada-51
expedition-arcada-60
expedition-arcada-37
expedition-arcada-58

Vi tog så klart fikapauser med termoskaffe och ostsmörgåsar inpackade i aluminiumfolie. Precis som det ska vara på en sådan här vandring. Jag har svårt med att få till det där med regelbundna yogapass och blablabla men en vandring i franska Alperna varje dag, det vore något!

expedition-arcada-55
expedition-arcada-69
expedition-arcada-38
Vandring i franska Alperna
Vandring i franska Alperna

La Grave i franska Alperna

La Grave var själva byn i trakten. En gata där tiden stod som stilla. Undrar hur man påverkas av att vakna upp till dessa bergmassiv utanför fönstret varje dag? Det fick åtminstone min cappuccino att smaka lite bättre. Här slutade vår vandring för dagen.

La Grave i franska Alperna
La Grave i franska Alperna
La Grave i franska Alperna
expedition-arcada-1
tack

8 kommentarer

  1. Jag fullkomligt älskar att vara ute och vandra! Det finns inget bättre att rensa huvudet och få perspektiv på saker. Din vandring såg helt magiskt vacker ut!

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng