Fantasiresor har fått nya kläder

Efter att ha använt samma tema sedan 2013 tänkte jag att det var dags att fira in årets tioårsjubileum med en ny bloggdesign. Efter några dagar av huvudvärk (du som eventuellt har försökt gå in här under tiden har märkt hur saker och ting har hoppat hit och dit och ibland försvunnit helt) är den äääntligen uppe. Och jag är så nyfiken på vad ni ska tycka!

En hel del har ändrats men här är några väsentliga punkter:

  • Startsidan har fått sig ett lyft och jag har försökt lyfta in rörligt lite mer. Jag har även försökt lyfta fram det som är unikt för just Fantasiresor.
  • Nya typsnitt. Ville ha ett litet tunnare och mer elegant uttryck. Samtidigt som själva brödtexten är ganska bok-klassisk.
  • Jag har skippat sidospalten helt för att ge mer plats åt bilderna i blogginläggen. Samtidigt som textspalten har blivit smalare för att göra den så lättläst som möjligt.

Jag har fortfarande några saker kvar att finslipa men är som sagt SÅ nyfiken på att höra vad du tycker? Något du tycker har blivit bättre eller sämre? 

13 kommentarer

  1. Åhh äntligen är den uppe! Hur fin som helst, känns väldigt Sofia:ig 😉 bra jobbat! Jag kände också att det var dags för designbyte i höst när jag änlitgen hittade ett tema som kändes bra.

    En del saker syns inte i min lilla iPhone (modell SE) t.ex. slutet på bulletpointsen i det här inlägget. Men det små formatet på mobiler kommer väl att försvinna helt snart i vilket fall. Och på startsidan syntes det inget högst upp utan det var massa white space där jag såg att det var en film på desktop.

    Men annars, väldigt fint!!

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng