I Fantasiresors värld just nu

Det var en och en halv månad sedan jag kom hem från Svalbard och mina rastlösa vagabondben håller på och springa iväg från mig. Måste boka in någon resa snart! Nåväl, ligger efter som vanligt och tänkte därför köra ett 6-in-1-inlägg och berätta lite om vad som hänt i mitt reseblogg-liv den senaste tiden.

TIC – The Influencer Convention Sweden 2017

För några helger sedan deltog jag i en bloggkonferens anordnad av Influencers of Sweden på Grand Hotel Saltsjöbaden. Kom hem med anteckningsblocket fullt av idéer, inspiration och tips på saker jag borde göra för att förbättra min blogg. Jeanette Seflin har redan sammanfattat så himla bra vad som sades under konferensen, så ska inte upprepa mig.

Konstigaste minnet: när en av föreläsarna hade valt ut min blogg som exempel och högläste hela det här inlägget och sedan bad hela blogg-gänget att analysera varför det var ett bra inlägg. Oh my. Inte precis vad jag sett framför mig när jag skrev det.


Hotellet såg typ ut som ett sagoslott.


Ytterst bloggig miljö på Grand Hotel Saltsjöbaden.


Jag och Jeanette tog en paus och vandrade längs med vattnet.


Matstyling-workshop med min matfotoidol: Made by Mary.


Vandringsbloggen, Jennifer Sandström och Emelie som jag tyvärr inte vet vad hennes bloggen heter – gick all in på matstylingen.


Men allra allra roligaste med konferensen var nog ändå att bara hänga runt med alla bloggare, utbyta tankar och idéer. Här med Jeanette, Annika och Jennifer.


Jeanette igen<3


Efter konferensen var jag mitt nya favoritord: upplevelsebakis, och var tvungen att ventilera allt med Äntligen vilse, sushi och en flaska prosecco nere vid Vinterviken där jag bor.

STHLM-LA på 7 min

& Other Stories (typ min favoritbutik just nu) har en tävling där man kan vinna en resa till LA. Blev så sjukt sugen på just LA så jag var tvungen att delta. Min kompis Katarina och jag tog på oss några saker ur deras kollektion, hämtade hennes lurviga pomeranian (för vem kan motstå en gullig hund?) och lekte modeblogg. Kan konstatera att jag är väldigt glad över att jag inte har en modeblogg. Fy vilket pyssel, och kallt var det också. De har inte sagt något om att man måste samla gilla-markeringar men gilla gärna ändå för vill så väääldans gärna åka till LA.Dags att maximera resandet

Jag har inlett ett långsiktigt samarbete med ett träningscenter i Liljeholmen som heter True Workout. Tillsammans med Resfredag och Livet från den ljusa sidan ska jag bli stark och hållbar. Målet är (förutom att kunna få ut ännu mer av mina resor) en träningsresa till Portugal i oktober. Mitt huvudfokus här i bloggen kommer bland annat att vara att ta reda på hur man kan hålla träningen igång även om man reser ofta. Men mer om det kommer i ett eget inlägg snart.


Våra superpeppiga tränare / Lisa blir måttad in i minsta detalj. ALLT har dokumenterats.

Nominerad till bästa reseblogginlägg

Deltog i hela Sveriges turistbyråers förening, Antors, pressfrukost. Jag hade blivit nominerad som en av tre till årets bästa reseblogginlägg. Det var Italienska turistbyrån som hade hittat det här blogginlägget om Assisi och nominerat det. Tyvärr vann jag inte, men var glad ändå. Bloggaren Adaras vann men vet inte med vilket inlägg.


Bloggfikade med Come fly with me och Resfredag. Den här bilden togs förresten knappt tre timmar innan det smällde på Drottninggatan. Är så himla glad att vi inte var kvar då.

Blank bottles för världsresenärer

Några gamla Järnakompisar har startat ett företag som säljer superfina och miljövänliga flaskor i rostfritt stål. Jag hjälper dem just nu med bland annat deras Instagram. Flaskorna är optimala att ha med på resa, älskar själv den som ser ut som en flaska, men tillskillnad från en vanlig flaska så håller den vattnet iskallt i upp till 18 timmar. Give them some love.

Blank bottles

#LadiesOnTheRiviera

Sist men inte minst, ytterst viktig info: jag har hittat en solhatt till vår Italien-resa i juni. Nu saknas, förutom somriga klänningar och jeans-shorts, en snygg baddräkt. Tips mottages tacksamt på var man hittar fina sådana!

Den 4 maj är det dags för nästa Travel Massive, den här gången kommer vi att vara hos ESL. Ses vi kanske där?

12 kommentarer

  1. Hoppas ni vinner LA resan. Riktigt snygga bilder. Kommer ev. på Travel massive, får se hur mycket jag har att göra på jobbet då det är kortvecka och jag har besök från en pluggkompis från min tid i Singapore.

  2. Såå kul med din nominering!! Plus väldigt spännande med det nya träningssamarbetet. Kommer följa det då jag behöver lite inspiration:)

  3. Finfin sammanfattning! Lite fakta: Emelie Bröms (på bilden från Inos konferens) har, vad jag vet, ingen blogg men jobbar mycket med Influencers I sitt jobb som kommunikatör på Morakniv – bl.a. Vandringsbloggen med kampanjen Kvinnliga äventyrare! Hon är också en av mina närmaste vänner som jag lärde känna bör vi pluggade ihop på uni! Världen är liten 😉

    1. Ah jamen nu minns jag att någon sa att det var din kompis!! Visste dock inte att hon jobbade med Kvinnliga äventyrare. Hann inte prata så mycket. Vad kul! Världen är liten, ja 🙂

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng