#KLMtop10 och solo i Rom

I reklamsamarbete med KLM

Ok, jag lovar att det här är sista ”nu ska jag åka hit”-posten. Men september har blivit en hektisk månad på resfronten och jag kommer kort och gott ha varit hemma 7 dagar och resterande dagar på resande fot när den väl är över. Efter en magisk vecka i både Tyskland och sedan Österrike så är jag nu redan på väg till nästa destination: solo i Rom. På vägen ska jag jag spendera en heldag på Schiphol, Amsterdams flygplats. Det är jag, Annika från Resfredag och sedan ett gäng bloggare från andra länder som ska göra olika aktiviteter där tillsammans med KLM. Tyvärr lyckades jag bli magsjuk i natt så energinivån är lite sådär. Men jag står på benen och hoppas ni hänger med på stories och peppar! Tror en del aktiviteter även kommer inkludera er.

KLM flygmatFörsta och enda gången jag blev uppgraderad var med KLM och då fick jag äta så här fint i porslinskålar.

Har bokat mina nätter i Rom på Grand Hotel Plaza precis mitt i smeten. Det visade sig vara ett 5-stjärnigt hotell men fick en bra deal via Booking.com med tanke på att jag var ute i sista sekunden (Note to self: boka inte boende i Rom i sista sekunden. Det är generellt svindyrt.). Men jag är så fruktansvärt trött på att byta hotell varje natt så bekväma Sofia vann över den ekonomiska. Det som lockade mest var takterrassen och att de skriver att hotellet synts i många filmer. Ser fram emot lite Rom-romantik.

Rom från min resa för flera år sedan. Ser fram emot att fota lite finare bilder den här gången.

På fredag flyger jag sedan direkt till Oslo för att på lördag ta mig upp till Kirkenes där en resa med Hurtigruten börjar ner till Lofoten. Vi ses väl på Instagram så länge?


Resan är ett samarbete med KLM och ni kan följa kampanjen via #KLMtop10. Orden, åsikterna och bilderna är som alltid enbart mina egna.

11 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng