Ögonblicksdopp i Gardasjön is coming up

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Garda Trentino

I morgon bitti bär det av mot mitt absoluta favoritland. Jag och resebloggarna Veera (Veera Bianca) från Finland, Janicke (Norske Reiseblogger) från Norge, Michelle (Shinimichi) från Danmark och Rob (Stop having a boring life) från Kanada ska hänga runt Gardasjön i Norra Italien under ett par dagar.

Jag som inte ens hunnit blogga om mitt besök vid Comosjön i våras, ser ändå fram emot att doppa tårna (eller åtminstone fingertopparna) i Italiens allra största sjö.

På programmet står vandring, cykeltur och en för mig helt ny sport: SUP. Ni vet sådan där surfbräda typ som man står på med en stor paddel i handen. Verkar så himla fint att glida fram på en sådan. Sedan har vi förstås även favoriten aperitivo och delikata italienska måltider inbokade också (icke att glömma hehe). Och någon form av spa-besök. Kort och gott: det kommer nog bli både kul och fotovänligt. Ni kan förstås följa mig på Instagram, Twitter och Facebook ”live” under resan, jag utlovar även Instagram Stories. Allt kommer att postas under hashtaggen #atLakeGarda.

Kampanjen är ett samarbete med resebloggkollektivet Nordic TB (läs deras artikel om kampanjen) och Garda Trentino. (Foton från Pixabay.)

5 kommentarer

  1. Det ska bli kul att ”följa” med dig till Italien. Jag har aldrig haft min fot i det landet, men det kanske börjar bli dags. Gardasjön ska ju vara otroligt vacker också! Jag är faktiskt lite avis på er som ska få SUP:a där. SUP är så härligt! Det finns ingen bättre känsla än att glida omkring på spegelblankt vatten och bara njuta av att vara.

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng