Fruktansvärt fuktigt i coola Kuala Lumpur

En konstig känsla att sätta sig på ett flygplan, första gången på hela resan. Känns coolt att vi tagit oss hela vägen från lilla Järna i Sverige till Guilin i Kina utan att förpesta jorden med flygavgaser. En ännu konstigare känsla var det att kliva ut ur flygplanet i Kuala Lumpur. Det var som att kliva in i en bastu med dusch från taket. Jag har aldrig svettats så mycket i ösregn.

Malaysia är kul. Klimatet varmt, palmerna många, malayserna trevliga och maten billig. Fast det finns baksidor också. Dödsstraff på knarkinnehav (det gäller att ha koll på sina väskor och drinkar) och många äckliga, feta, gråhåriga, västerländska gubbar som köper unga malaysier och thailändare och fillipiner för en natt eller två. Jag skäms.

I morgon ska vi ta buss och båt till paradisön Pulau Pangkor för att bättra på den ännu ej existerande solbrännan på vad som ska vara Malaysias kanske allra vackraste strand.

Foto: flickr.com via Lester on Pinterest

2 kommentarer

  1. Varför förakta feta gubbar? Gäller samma hat judar och skattesmitare?

    OM – varför detta självförakt!?

    Mamma

  2. Alltsa det kanske inte framgick tillrackligt tydligt: det ackliga var inte att dom var feta eller gubbar, det ackliga ar att dom aker till Malaysia for att uttnyttja prostituerade.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng