Podcastintervju om det här med att vara introvert

För några veckor sedan var jag med i ett avsnitt av podcasten Bortom Ekorrhjulet som drivs av systrarna Katarina och Johanna. Har glömt att skriva om det här, men om du är intresserad av att lyssna så går det att göra hos Soundcloud, iTunes eller längre ned här på sidan.

Temat handlar om att vara introvert i ett samhälle där det ofta är extroverta personligheter som premieras. Särskilt när det kommer till jobb. “Glad och social person med mycket energi” är väldigt vanligt förekommande i jobbannonser. Men var är jobbannonserna där mer introverta egenskaper efterfrågas?

Avsnittet fokuserar som sagt på att vara just introvertt. Självklart finns det en miljarder nyanser däremellan som inte går att lyfta i ett poddavsnitt. Skriver detta eftersom det funnits några enstaka personer som känt sig bortvalda. Well, för en gångs skull tar vi introverta lite plats. Hoppas du gillar.

Fler inlägg jag skrivit på temat:

5 kommentarer

  1. Tack Sofia för ett intressant podcast-avsnitt! Jag har också analyserat detta då jag också är introvert. Funderat mycket om att vara introvert som ledare och podcast-avsnittet fick mig att djupdyka i detta. Glädjande så har introverta ledare många fördelar, vilket gör mig glad och peppad och inte felplacerad som jag gjort tidigare. Heja oss!

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng