Nu är det dags igen – Nordic Bloggers Experience 2016

För er som kanske minns, så befann jag mig vid den här tidpunkten för ett år sedan i minus fyrtio grader uppe i finska Lappland. Jag fick köra glada huskies över frusna kristalltäckta insjöar och se dansande norrsken för första gången i mitt liv. Många fina minnen som jag aldrig kommer glömma. Resan var en del av bloggkampanjen Nordic Bloggers Expereince (NBE) dit flera hundra internationella bloggare får söka varje år och där sedan ungefär 50 väljs ut.

 

Nu är det dags för NBE igen, och Fantasiresor har fått äran att bli en av de utvalda svenska bloggarna i år igen! Hurra! De andra svenska resebloggarna är vännerna på Freedomtravel och Lola från Geotraveler’s Niche.

Jag ska dels åka på en bloggresa tillsammans med Nienke från The travel tester, Abigail från Inside the travel lab och Inari från Lapsiperheen Matkat till Seinäjoki i Södra Österbotten i Finland, temat är ”Silence please” och det kunde inte ha känts mer rätt. Veckan avslutas sedan med en bloggkonferens ihop med övriga bloggare i Helsingfors.Jag har bokat in några möten med resebyråer, bland annat Färöarna (bucketlist is coming up, men Färöarna står alltså typ först på den i år) och anmält mig till dessa bloggworkshops:

  • Principles of effective collaborations with companies
  • Blogging as a business
  • How to use SEO and a smart strategy to grow your website’s traffic?

Följande utlovas alltså: Bild på isvaksbad. Hur mindfulness är egentligen Finland? Och en rapport från det senaste i bloggvärlden. Den officiella hashtaggen för kampanjen är #NBEFinland om du vill kolla in de andra bloggarna.

11 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng