Två nya bloggkollektiv för nordiska resebloggare

Många andra länder har länge haft bloggkollektiv med selektivt utvalda resebloggare (t ex Reiseblogger kollektiv i Tyskland, Collectif blogueurs voyage i Frankrike, osv). I Sverige har vi sedan en tid tillbaka Svenska Resebloggar, ett nätverk där alla som ibland bloggar om resor kan bli medlem. Toppen på många sätt och vis, men jag har saknat en plattform som samlar de bloggar som enbart skriver om resor och som på något sätt har ambitionen att utveckla bloggen till någonting mer än bara en hobbydagbok (obs: inget fel med hobbydagböcker om det är vad som passar en bäst).

Så plötsligt fanns det två sådana bloggkollektiv för oss nordiska resebloggare – och jag har fått äran att få vara med i båda två! Låt mig presentera: Nordic Travel Bloggers och Nordic Nomads.

Jag ser fram emot utvecklingen av båda dessa nätverk och hoppas att de kan bidra till bättre samarbeten och förståelse mellan bransch och bloggare i framtiden. Kolla gärna in deras hemsidor för att hitta fler inspirerande resebloggare att följa.

4 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng