Nya äventyr: roadtrip och vandring i Vorarlberg

I reklamsamarbete med Österrikes turistbyrå och Nordic TB.

Jag byter 7 dagars roadtrip i Tyskland mot 7 dagars roadtrip i Österrike. I morgon, eller faktum är att det redan är idag eftersom jag skriver det här i sista minuten, så bär det alltså av mot Vorarlberg, en region i Österrike. För drygt två år sedan var jag i Tyrolen och kan fortfarande scrolla igenom mina gamla inlägg och drömma iväg till den där magiska naturen (alla bilder i det här inlägget är från den resan). Vorarlberg gränsar till Tyrolen och verkar vara MINST lika vackert.

Fantasiresor i Tyrolen, Österrike

Vi kommer alltså att åka mellan sju olika semesterorter i Vorarlberg. Däremellan står flera vandringar på schemat, besök på ostgård, yoga-session på vattnet samt SUP i solnedgången. Jag har resan till ära köpt nya vandringskängor (Meindl Island). Återkommer med en recension.

Vi som ska åka är danska Sara från Sarah in the green som jag aldrig träffat men följt på Instagram ett tag. Älskar hennes foton. Otto Lilja från Finland som jag träffat några gånger på bloggkonferensen NBE Finland. Och sist men inte minst: Janicke från Norske reiseblogger som bytt namn till Let’s Get Lost. Janicke har jag träffat flera gånger och både klättrat med i franska alperna och vandrat med vid Gardasjön.

Det jag mest vill säga är: jag är pepp och jag hoppas ni också är det? Ni kommer förstås kunna följa med hela tiden via Instagram Stories. Vår gemensamma hashtag för resan är #inVorarlberg.


Resan är ett reklamsamarbete mellan Österrikes turistbyrå och Nordic TB. Orden och åsikterna är som alltid enbart mina egna.

4 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng