Borgå-guide silvermedaljör i bloggtävling

Travellink utlyste för några veckor sedan en tävling i samarbete med Svenska Resebloggar där resebloggare kunde vinna respengar genom att skriva ett resereportage på sin egen blogg och samtidigt länka till Travellinks blogg. Jag deltog med min resguide till Borgå och kom alltså på en hedrande andra plats – jättekul! Motiveringen löd:

”En weekend till drömmarnas stad – Borgå” beskriver en kanske lite okänd pärla på perfekt weekendavstånd från oss.

1:a plats kneps av bloggen Aktiva dagar med sitt blogginlägg ”En slags reseberättelse”, och 3:e pris gick till Resfredag som bloggat om ”Bryce Canyon – The Kingdom of Hoodoos”. 4:a kom bloggen Livet från den ljusa sidan med inlägget ”Reseinspo: Min kortguide till en långweekend i Singapore”, och 5:a Scothish Moments med sitt inlägg ”En guide till Skottlands bästa slott”.

Mitt pris är att få göra en fotobok hos Blurb så nu ska Fantasiresor alltså bli semi-fysisk – återkommer med resultatet!

11 kommentarer

  1. Grattis till värsta vinnar skrivar bloggen – om Borgå av alla fantastiska fantasiplatser!!! Grattis.

  2. Kul att läsa ditt bidrag. Alla här på avdelningen blev sugna på att åka till Finland efter att ha läst det så du var en värdig silvermedaljör :). Hoppas du blir nöjd med fotoboken!

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng