En inflygning över Grönland i soffan – tryck dina resbilder på kudde och handduk

Sponsrat av BestCanvas.se

”Var har du köpt den där?” ”Nej men det är egen design, det där är ett foto från inflygningen över Grönland.” Ja, ni fattar. Klart man vill kunna säga så! Därför har jag gjort ett samarbete med BestCanvas.se. Förutom att man kan trycka sitt eget foto på canvastavlor hos dem, så har de massor av andra roliga saker att trycka på. Som pussel, mobilskal eller kaffemugg. Jag valde att trycka en kudde och en badhandduk!


En kudde med inlandsis och arktisk öken på

Jag hade väldigt svårt att välja vilket foto jag skulle trycka. Men tillslut fick det alltså bli den här drömmiga inflygningen över Grönland. För att den inte skulle bli alltför gråmurrig så har jag lagt ett transparent gradient-lager som går från rosa till turkos ovanpå fotot i Photoshop. Men det skulle nog ha fungerat lika bra ändå för trycket var väldigt klart. Är väldigt sugen på att även trycka t ex trädtoppar från Alaska, renar från Svalbard eller kanske ett gäng italienska citroner. Bara fantasin som sätter gränser tänker jag. Om jag inte minns helt fel så är fotot även taget med mobilen.

Fotot är tryckt på en premiumkudde i storlek 40×40 cm och kostar totalt (just nu) 210 kr. Då ingår både tryck och kudde! Vore SÅ KUL att se era kuddar sen om ni väljer att trycka några, för jag har verkligen blivit taggad på detta nu. Måste bara köpa större soffa…

Inflygningen över Grönland och även trycket jag använde på kudden.

Badlakan och Dolce far niente

Förutom en kudde så valde jag att trycka ett eget badlakan. Tyvärr är det ju inte riktigt badlakan-säsong just nu så har inte hunnit testa den ännu, men tycker det blev fint ändå. Trycket är en kombination av ett foto av mig på italienska rivieran med texten dolce far niente ovanpå. Det är italienska och betyder det ljuvliga i att göra ingenting. Mycket passande tänker jag.

Handduken är i storlek 150×100 cm och kostar (just nu) 290 kronor inkl. tryck.


Med koden FANTASIRESOR får du 10% på deras redan rabatterade pris för att trycka dina egna canvastavlor. Man laddar upp sitt foto enkelt på deras hemsida, www.BestCanvas.se. För inspiration spana in deras Facebook eller Instagram.


Inlägget är sponsrat av BestCanvas.se. Orden, åsikterna och bilderna är som alltid enbart mina egna.

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng