Stockholm Travel Massive på Sheraton

I fredags var det dags för höstens Stockholm Travel Massive som jag är med och arrangerar tillsammans med Annika (Resfredag) och Lola (Geotraveler’s Niche). Travel Massive är ett globalt nätverk för resebranschen och som ordnar event i nästan hundra olika städer världen över. Vi utgör Stockholms-avdelningen vilket innebär att vi ordnar nätverksträffar för resebranschen tre gånger om året.

fantasiresor-travel-massive-18fantasiresor-travel-massive-25

Den här gången var det Travellink som var vår huvudpartners, och de hade i sin tur anlitat Sheraton Stockholm Hotel som bjöd på flådig after work och vinprovning. Schweiziska turistbyrån var också med på ett hörn och serverade delikata schweiziska ostar och krämig choklad.

fantasiresor-travel-massive-21
fantasiresor-travel-massive-23
Vi minglade, pratade resedrömmar och bytte visitkort. Roligast var som vanligt att träffa alla människor, både från resebyråerna men så klart också resebloggarna! Så kul att det fortfarande kommer lite nya ansikten varje gång, vi hann bli uppemot 50 stycken som mest.

fantasiresor-travel-massive-24
fantasiresor-travel-massive-27
fantasiresor-travel-massive-26
Hovfotografen Katarina Wohlfart i egen hög person. Det är även hon som tagit den översta bilden på mig, Lola och Annika. I Katarinas blogg hittar du massor av fler fina bilder från kvällen. Fler som bloggat från evenemanget är: Resfredag, Discovering the planet, Towis, New York my bite och Svenska Resebloggar.

Om du också jobbar i resebranschen så får du gärna registrera dig på Travel Massives hemsida och följa chapter Stockholm för att få inbjudan till nästa evenemang.

9 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng