Vagabondform

Inom mig bor en latmask. En liten figur som är ytterst talangfull på att uppfinna kreativa ursäkter till varför det inte heller gick att träna just idag. Där bor också en plikttrogen liten myra. En som säger till mig att masa mig iväg till det där träningspasset eftersom jag måste. Under semestern för dessa två figurer en ständigt pågående kamp med varandra. Och tyvärr tenderar latmasken att vinna när även myran hittat till out of office-inställningspanelen och insett förtjusningen i att bara ligga i en hängmatta en hel dag.

Så, för att samla lite andra människor som också försöker hålla igång träningen även på resande fot, har jag, Lisa och Annika skapat en grupp på Facebook som vi kallar för Vagabondform. Den peppar mig mycket just nu.

Vagabondform är en grupp för dig som vill komma i bättre form för att kunna få ut ännu lite mer av dina resor. Det kanske handlar om att kunna bestiga den där bergstoppen, åka på den där ridsemestern, vandra den där leden, eller bara orka spatsera runt i Roms kvarter en hel helg.


En del löprundor har det dock blivit av och hedpromenader som den här på Gotland.


Löprunda och kvällsdopp kan vara den bästa kombon.

Trots latmaskar, dolce far niente och en glass här och där så har jag ändå lyckats göra en del framsteg med min träning. När jag började mitt samarbete med True Workout för tre månader sedan så gjordes massor av tester och mätningar. För någon vecka sedan var det dags att stämma av hur detta gått. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd över resultatet:

Vagabondform here we come!

Målet med allt mitt tränande just nu är (förutom det uppenbara) en träningsresa till Portugal i oktober som du också kan boka in dig på (läs mer och få rabattkod här). Men redan idag startar en roadtrip genom Albanien, Montenegro, upp till Dubrvonik i Kroatien tillsammans med Linda från Resa medvetet. Ser fram emot att få utmana min vagabondform i någon vandring i deras blånande berg! Ni följer väl oss?

7 kommentarer

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng