Fantasiresor flyttar in på Influencers of Swedens kontor

I början av februari flyttade mitt lilla företag med min medarbetare Jessica (som också har en blogg), och Fantasiresor in på Influencers of Swedens kontor. För er som inte vet så är Influencers of Sweden Sveriges branschorganisation för social media influencers. De har nu öppnat ett kontor där vi influencers kan hyra in oss.

Älskar att a) sitta ihop med andra bloggare. Där finns just nu en DIY-bloggare, en matbloggare, en ekologisk skönhets-bloggare och en träningsbloggare. Har inte hunnit träffa alla och tror det är fler på väg in. Vi är som ett eget litet land. Och så Linda så klart. Hon är vår president kan man säga. Skulle i alla fall rösta på henne alla gånger.


Kontoret är inte riktigt klart ännu men en foto/Instagram-studio är t ex på g.

Älskar även att b) sitta på min favoritplats i Stockholm, Bondegatan vid Nytorget. När jag typ dagen efter studenten tog mitt pick och pack och flyttade från den lantliga idyllen a.k.a. byhålan Järna, så var det till just Bondegatan. (Förstod inte alls hur megalyxigt det var förrän två år senare när jag var tvungen att hitta mig ett nytt boende på Stockholms förfärliga bostadsmarknad). Drömmer fortfarande om att flytta tillbaka till Bondegatan, men nu är jag åtminstone lite närmare.

Isbjörnsillustrationen som jag köpte på Grönland fick plötsligt en vettig plats att vara på.

Och så c) – älskar att äntligen ha ett skrivbord att få köpa fina skrivbordssaker till. Jag är något av en inredningsfantast och efter att ha fyllt mina 32 kvadratmeter med både en pojkvän och andra fina saker för ganska länge sedan, är det så kul att äntligen ha en ny anledning till att få shoppa (jag vet konsumtionshets osv, men alla har vi våra laster). Det gick dock lite överstyr och började med att jag köpte en ytterst onödvändig jordglob. Men tänkte att ska jag vara den enda resebloggaren på kontoret så måste det ju synas i alla fall. Det är en sådan där i kork som man kan sätta knappnålar i på de platser man varit på. Måste bara hitta några fina knappnålar.

Hmmm, vart ska vi fantasiresa idag?

Om du är i Stockholm och vill komma och dricka kaffe med en resebloggare så vet du nu var du hittar en 😃

16 kommentarer

  1. Grattis till nya skrivar platsen med många resor till Bondegatan, skapar miljö för fantasi resande av mångahanda de slag. Ser fram mot kommande alster.
    Lycka till.

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng