Upcoming: Weekend i Warszawa

I samarbete med Polska Statens Turistbyrå och Warsaw Tourism Organization.

Det är dags att packa weekendväskan igen och göra något av det allra bästa jag vet: rulla iväg mot Arlanda. Den här gången är det Warszawa i Polen som väntar!

warsawa

Resan är en del av bloggkampanjen #LifestylePolen och ordnas av resebloggkollektivet Nordic TB i samarbete med Polska Statens Turistbyrå och Warsaw Tourism Organization. Mina resekompisar kommer att vara bloggarna bakom Resfredag, Äntligen vilse och Come fly with me. Inte helt fel att få resa med några av Sveriges bästa resebloggare som dessutom blivit mina vänner! Du kommer att kunna följa oss via #LifestylePolenTwitter, Facebook och Instagram.

warsawa-5

Vinn en egen weekend till Warsawa

Idag drog Polska Statens Turistbyrå dessutom igång en tävling där du kan vinna en egen weekend till Warszawa! Här kan du tävla.

Jag har aldrig varit i Warszawa tidigare, och har faktiskt ganska dålig koll på staden. Men efter min weekend i Krakow tidigare i år, så är jag superpeppad på att upptäcka mer av Polen. Klockan 4:15 ringer väckarklockan. Vad får jag inte missa? Tar jättegärna emot tips!

Foto 2 från Pixabay.

18 kommentarer

  1. Ska bli kul att följa! Vi gillar Polen men har inte varit så mycket i huvudstaden (jag var där när ja tågluffade, det är väl mer än 20 år sen nu ;))

  2. Warszawa är en otroligt cool stad med många kontraster, från gammalt till modernt. Vackert och fult – det är sjukt intressant stad med så mycket historia och puls! Missa inte att åka upp i Kulturpalatset (fantastisk utsikt över staden även om polackerna själva hatar denna gåva från Stalin). Uprising Museum är ett av de bästa muséerna jag har varit på. Åk till Praga, de gamla arbetarkvarten som nu har varit hippa ett tag (men redan ohippt bland hipsters). Besök Neonmuseet, ska vara riktigt häftigt! Ta en sväng upp på skybaren i Marriott Hotel centralt i stan och prova svartpeppar eller rädisvodka, en upplevelse med grym utsikt! Finns många grymma ölhak, kan bland annat tipsa om baren Kufle i Kapsle och på samma gata finns även ett till bra ställe som jag inte minns namnet på. Vad du än gör, drick varm choklad på Wedel.

    1. Tack snälla för alla dina tips! Även om jag varit lite seg på att svara här på bloggen, så såg jag din kommentar direkt och vi använde dina tips som checklista. Tyvärr hann vi inte med allt, men det blir definitivt en resa dit igen 🙂

  3. Vad kul! Hoppas du hade/har det riktigt fint där. Warszawa är en härlig stad tycker jag, med en fin blandning av modern och gammal arkitektur, nytt och slitet, kultur och nöjen, mat och goa människor.

  4. Jag har aldrig varit i Warszawa men vi kom precis hem från den lilla polska staden Augustow som vi stannade i under vår Östersjöroadtrip. Polen överraskade mig lite med fin natur och riktigt bra priser 🙂

    1. Tack!! Jag insåg tyvärr också att jag stavat helt fel. Men gav upp lite med att ändra eftersom jag redan hade hunnit dela inlägget överallt och då ändras det inte där ändå. Men kanske får ta mig i kragen och redigera det nu när du påmint mig om det igen 🙂

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng