Vi har redan blivit knäppa

Vi sitter på Transsibiriska Järnvägen och ser tundran dundra förbi utanför fönstret. Och så, från ingenstans dyker mamma upp med fin resväska och bakom henne kikar pappa fram med mungiporna  upp till öronen. De säger att vi ska flytta till ett lyxhotell istället och jag klamrar mig fast i den ryska tågvärdinnan och de bara står där och vinkar med sina mungipor och hypnosögon, “Kom Sofia! Komsi komsi!”

Jag vaknade med skräck från min mardröm i morse. Jag är tydligen inte heller den enda. Magda och Mindy drömde båda två att de tappade alla sina tänder på Transsibiriska Järnvägen. Det är väl någon slags effekt av år av förväntan och planering.

I morgon bär det äntligen av kl 17.00 från Värtahamnen!

9 kommentarer

 1. Ska bli kul att följa bloggen. Är dock lite avis på er resa. Men men..

  Och jag som drömde mardröm i natt om att jag fick sparken från jobbet, av min bror! oj vad jag grät och vad krossad i drömmen. Phu, idag har jag i alla fall kvar jobbet 🙂

 2. Hej på Er alla på världsäventyrsresan.
  Vilken fin blogg. Skall bli spännande att få följa resan österut. Spännande och fin läsning om Sofias resa västerut.
  Hade inte hört något om mardrömmarna innan resan. Det där med hotellrum verkar helt OK. Att tappa tänder verkar mycket värre.
  Vet inte när och var Ni kommer att se detta men jag önskar Er alla en riktigt fin och givande resa.
  Marcus

 3. Äntligen. Det var fint att höra från dig, lilla coolbert! Här hemma är allt bra och jag tänker på er alla och mest på dig, Elsa, många gånger varje dag. Ha det bra och ta hand om er! Karin

 4. Lycka till på och med transsibiriska. Era första intryck av på resan till Moskva är målande. Man kan riktigt se det framför sig. Men jag lovar det kommer mera och andra intryck. Lycka till med dem och allt annat. Vatten kanske visar sig vara hårdvaluta. kom ihåg att det som ser ut som vatten i Ryssland i själva verket är något helt annat.
  Hej på Er alla. Marcus

 5. Jamen det låter ju precis som min ryske arbetskamrat, på pricken faktiskt. Vad slängde Mindy mer?
  Kramar till er alla!!

 6. Ps. att tappa tänderna i en dröm har med mognadsprocess, att lämna barn/ungdomstid bakom sig och ngt nytt utvecklas!

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng