Drömmiga reseprylar för en fantasiresenär

Jag älskar inte bara fina platser, jag älskar också fina saker. Och ännu bättre: fina saker som gör resandet ännu finare. Så här kommer en liten tipslista på fina, resiga saker som jag samlat på mig. Några saker har jag redan, men de flesta är sådant som jag för tillfället bara drömmer om.

stuff-for-dreamer

#1. Anteckningsbok – Dream & Do. Sammanfattar ungefär allt jag är. Den här äger jag redan och får oftast följa med i mitt handbagage.

#2. Guldig iphoneladdare från Happy Plugs. Vill ha! Är så trött på alla fula vita sladdar som aldrig hålls vita och rena.

#3. Praktisk vattenflaska från bkr. Måste bli bättre på att dricka vatten och tänker att om jag har en snygg vattenflaska så kanske jag gör det lite oftare. (Kolla förresten in deras hemsida om du är svag för bra copywriting.)

#4. Bagagebrickor i ljust läder. Om jag hade mer ro att vara händig skulle jag göra dessa själv (DIY-guide här), men så länge får nog dessa från Etsy fungera.

#5. Guldpenna från Hay. Äger redan den här och det är min favoritpenna just nu. Allt guldigt får mig att bli lite gladare som ni kanske ser.

#6. Ihopvikbara hörlurar från Layla Rose Gold Headphones. Måste införskaffa! Mina pluttiga lurar från Apple räcker inte särskilt långt i ett bullrigt flygplan.

#7. Rese-backgammon. Har precis lärt mig att spela Backgammon och som med det mesta jag åtar mig blir jag lite besatt. Det här fina ihopvikbara double sided canvas game-bag set verkar hur fiffigt som helst.

#8. Kartväskor från Alviero Martini. Skulle vilja ha de flesta väskorna i den här vita serien från italienska Alviero Martini. Älskar det subtila kartmönstret och läderdetaljerna!

7 kommentarer

 1. Hej Sofia!
  Long time no see 😉 Vet inte om du mins mig, vi träffades på Drivhuset för länge sen.
  Jag kan iaf meddela att bkr-flaskan funkar. Jag är sämst på att dricka vatten, men efter jag fick den här flaskan älskar jag det, och gör det därför mycket oftare!
  Ha det fint!
  -Caroline

  1. Hej! Klart jag minns dig! Såg precis att du startat en blogg och ska leva nomadlivet ett tag. Så spännande!!! Tack för tipset, jag ska nog ta och beställa en. De är så snygga dessutom 🙂 Allt gott! Kram

Write a response

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng