Upcoming: tågturné genom åtta tyska städer

I samarbete med NordicTB och Tyska turistbyrån

I morgon bär det av i ottan (som alltid känns det som /mvh morgontrött person) till Tyskland! Jag, den norska resebloggaren Janicke, den danske resebloggaren Camilla och den finska resebloggaren Saana ska upptäcka Tyskland under en vecka. Vi kommer att börja tillsammans på Maritim Hotel i Berlin och sedan dela upp oss i par. Jag och Saana ska bege oss på en liten tågluff till totalt åtta städer på sju dagar.

Fantasiresor i Berlin
Längtar efter att se mer av Berlin!


En underbar morgonveranda under min tysklandsresa förra oktober.

Städerna som står på schemat (förutom Berlin) är: Braunschweig, Wolfenbüttel, Hannover, Hildesheim, Göttingen, Gotha och Erfurt. Jag börjar bli något av ett tysklandsproffs, faktum är att det här är min nionde blogg- eller pressresa till just Tyskland. Förutom sju slott på sju dagar och underbara stränder och lugna bokskogar på Rügen, så tillhör Hannover ett av de bättre tysklandsminnena. Så ser fram emot att upptäcka mer av staden!


Ett småblomstrigt Hannover i vårsol.

Friedrichsteinslottet
Gothas pastelliga barockslott Friedenstein.

Gjorde en annorlunda pubrunda i Göttingen, här: ubåtstema. 

Du kommer kunna följa oss på resan under hashtaggen #CitybreakGermany i sociala medier, och om du har några tips på saker att se i städerna får du gärna dela dem med mig. Som vanligt kommer jag göra dagliga uppdateringar i stories på Instagram. Det vankas även en livesändning! Hoppas du följer med!


Resan kommer göras i samarbete med NordicTB och Tyska turistbyrån och är en del av kampanjen #CitybreakGermany. Alla åsikter, ord och bilder är som alltid enbart mina egna.

3 kommentarer

  1. Är faktiskt lite avis. Kanske mest avis på Tyskland som får hänga med dig i åtta dagar. Hannoverfotot älskar jag eftersom jag varit på pricken på samma plats, kanske tom fotat samma vinkel. haha. Och känna igen sig gillar man ju. Kommer bli den där tanten som har en stuga nånstans i Spanien och åker 10 ggr per år till samma plats och äter på samma restaurang, I feel it.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng
Fantasiresor © Copyright. All rights reserved.
Stäng